European Open: Ο Φις “καθάρισε” σε 57 λεπτά και πάει ημιτελικό με Τσιτσιπά (vids)

O Άρθουρ Φις διατήρησε το αήττητο που έχει στους προημιτελικούς της φετινής σεζόν (4-0) και παίζοντας εξαιρετικό τένις επικράτησε του Περουβιανού και Νο69 στον κόσμου, Χουάν Πάμπλο Βαρίλας με 6-0, 6-3 ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση σε μόλις 57 λεπτά! 

Undefeated in QFs

Arthur Fils defeats Varillas 6-0 6-3 to set up a semifinal battle against Tsitsipas in Antwerp!#EuropeanOpen pic.twitter.com/2Mu9hyOi4n

Tennis TV (@TennisTV) October 20, 2023

Ο Γάλλος, που προκρίθηκε στον 5ο φετινό ημιτελικό (1-3) και τον 3ο σε indoor τουρνουά, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον προημιτελικό με τον οποίον ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 9 άσους (ένα διπλό λάθος) παραχωρώντας μόλις 9 πόντους σε όλο το παιχνίδι στον αντίπαλό του, ενώ εκμεταλλεύτηκε και τις 4 ευκαιρίες που είχε για break (4/4). 

Με τον Βαρίλας να κερδίζει μόλις 5 πόντους από το service του στο 1ο set ο Φις, επιτέθηκε φτάνοντας σε 3 breaks (2-0, 4-0, 6-0) κατακτώντας το 1ο set σε μόλις 25 λεπτά. Στο 2ο set o Γάλλος και Νο38 του κόσμου, βελτίωσε ακόμα περισσότερο το service του έχοντας 14/16 στο πρώτο και 6/6 στο δεύτερο και με νέο break έκανε το 3-1 και αμέσως αργότερα το 4-1, σφραγίζοντας τη νίκη λίγο αργότερα. 

THUNDEROUS Forehand

Arthur Fils is in the zone!@eurotennisopen pic.twitter.com/QZVWuz48ii

Tennis TV (@TennisTV) October 20, 2023

Στον ημιτελικό του Σαββάτου ο Φις θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπάς σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:30 GR, με τον Έλληνα τενίστα λίγο νωρίτερα να επικρατεί με 6-3, 6-3 του Γιάνικ Χάνφμαν. 

First set Fils #EuropeanOpen pic.twitter.com/AmwLkK9kNN

Tennis TV (@TennisTV) October 20, 2023

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς το Σάββατο θα έχει διπλή αποστολή καθώς αμέσως μετά από τον ημιτελικό του μονού θα αγωνιστεί και στον ημιτελικό του διπλού όπου μαζί με τον αδερφό του Πέτρο θα παίξουν κόντρα στους Ρομέν Αρνεόντο (Μονακό) και Σαμ Βάισμπορν (Αυστρία) για μια θέση στον τελικό.

EUROPEAN OPEN SINGLES | DOUBLES | OOP (-1h)

The post European Open: Ο Φις “καθάρισε” σε 57 λεπτά και πάει ημιτελικό με Τσιτσιπά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα