E1 ΕΦΟΑ: Θριαμβευτής στα 18αρια ο Πουρναρόπουλος

Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν φαβορί, κατακτώντας τον τίτλο στο Ε1 πρωτάθλημα Junior κάτω των 18 που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αθλητής του Μάριου Μιχαηλίδη και μέλος της εξαιρετικά δυνατής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, επικράτησε 6-1, 6-4 του Ανδρέα Πολυχρονόπουλου

από το Πόρτο Ράφτη, πανηγυρίζοντας έναν ακόμη τίτλο στην κορυφαία κατηγορία πρωταθλημάτων junior.

Το Νο3 του ταμπλό πέτυχε μεγάλη νίκη με 6-3, 7-5 επί του Νο1, Βίκτορ Χόλμπαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και στον τελικό πρόσθεσε άλλη μια επιβλητική εμφάνιση στο ενεργητικό του για να πάρει τον τίτλο.

Στην πορεία του προς τον τίτλο, ο Πουρναρόπουλος δεν έχασε σετ ενώ η συνολική του απόδοση, χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή του Μάριο Μιχαηλίδη.

“Ο Στέφανος ήταν επιβλητικός. Χρησιμοποίησε πολύ καλά το μεγάλο του όπλο που είναι το σερβίς βολέ. Στο 2ο σετ έκανε μια μικρή κοιλιά αλλά δεν του στοίχισε. Κράτησε τη ψυχραιμία του και με το break στο τελευταίο game, έκλεισε το ματς” δήλωσε ο επιτυχημένος head coach του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, στο Tennis24.

E1 U18 BOYS DRAW | E1 U18 GIRLS DRAW

The post E1 ΕΦΟΑ: Θριαμβευτής στα 18αρια ο Πουρναρόπουλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα