Έπεσε η αυλαία στο ITF Seniors της Θεσσαλονίκης

Παρά τις δυσκολίες λόγω καιρού, το ITF World Tennis Master Tour MT400 που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο ιστορικός

όμιλος στην Καλαμαριά, φιλοξένησε άλλο ένα σπουδαίο τενιστικό ραντεβού με συμμετοχή πολύ ποιοτικών βετεράνων τενιστών από πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως τα Βαλκάνια.

Την Κυριακή (14/05) πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί, με τους διοργανωτές να μεταφέρουν τους αγώνες στα 4 κλειστά clay courts στο Slice Tennis, με την ευγενική παραχώρηση του Slice Tennis Club (πίσω από το Mega Outlet).

Στις μικρές κατηγορίες κυριάρχησαν ξένοι τενίστες, με τον Πέταρ Τζούκιτς από την Κροατία να κάνει περίπατο στην 35+ όπως και ο Γάλλος, Ζερόμ Γκιουρί στην 40+. Ο Ρουμάνος Αντόνιο Μπόρος κατέκτησε τον τίτλο στην 45+ καθώς ο τραυματισμός του φαβορί, Αλέξανδρου Σκαρλατίδη, δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τον αγώνα (2-2, ret.).

Στην 50+ ο Αλέξανδρος Γιαννόπουλος κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον Γιώργο Μαμάσση που επίσης εγκατέλειψε στο 7-5, 4-0.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, φεύγοντας από τη συμπρωτεύουσα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το συγκεκριμένο τουρνουά βραβεύεται για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία των αθλητών.


ITF WORLD TENNIS MASTER TOUR MT400 DRAWS

The post Έπεσε η αυλαία στο ITF Seniors της Θεσσαλονίκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα