Ο Μουράτογλου ανακάλυψε τον Τσιτσιπά μέσω YouTube

Αναμφίβολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες αυτή τη στιγμή με απίστευτα κατορθώματα που έχουν τοποθετήσει την Ελλάδα πολύ ψηλά στον τενιστικό κόσμο. Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής που από το 2014 συνεργάζεται με τον πολύ επιτυχημένο προπονητή Πατρίκ Μουράτογλου (προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς), έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια και δείχνει πως το μέλλον θα είναι λαμπρό μπροστά του.

Σε πρόσφατη δημοσίευση του ο Μουράτογλου παρέθεσε

ένα βίντεο του Στέφανου σε ηλικία 16 ετών, στο οποίο αγωνίζεται στο Orange Bowl που κατάφερε να φτάσει μάλιστα μέχρι τον τελικό. Το βίντεο αυτό συνοδεύτηκε από μία δήλωση του Γάλλου, όπου αποκάλυψε πως η πρώτη φορά που είδε τον Τσιτσιπά ήταν στο YouTube και έτσι έσπευσε κατευθείαν να τον καλέσει στην ακαδημία του για προπόνηση.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ανακάλυψα τον Στέφανο Τσιτσιπά από το YouTube. Ηταν πριν από 7 χρόνια, όταν ο Στέφανος ήταν 16 χρονών και έπαιζε στο Orange Bowl. Τον είδα και εντυπωσιάστηκα από την ανταγωνιστικότητά του. Είδα έναν μελλοντικό πρωταθλητή σε αυτόν και τον κάλεσα να προπονηθεί στην Mouratoglou Tennis Academy. Όπως βλέπετε βελτιώθηκε η τεχνική και η ταχύτητά του. 7 χρόνια μετά, είναι Νο.4 του κόσμου, φιναλίστ Grand Slam και φυσικά είναι ακόμα μέλος της οικογένειας Μουράτογλου».

Ο Στέφανος έχει καταφέρει να κερδίσει 7 ATP τίτλους (μεταξύ τους το ATP Finals), να φτάσει έως και το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης και να σπάσει όλα τα ρεκόρ που αφορούν το ελληνικό τένις, έχοντας τον Μουράτογλου στο πλευρό του, με πολλούς να τον θεωρούν το μελλοντικό Νο.1 του κόσμου.



Δανάη Μασκαλέρη

The post Ο Μουράτογλου ανακάλυψε τον Τσιτσιπά μέσω YouTube appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα