Cordoba Open: Στο στοιχείο του ο Σβάρτσμαν (vid)

08:58 3/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν ανέκαμψε γρήγορα από την πρόωρη έξοδο στη Μελβούρνη και ξεκίνησε δυναμικά το Cordoba Open της πατρίδας του.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον συμπατριώτη του qualifier, Χουάν Πάμπλο Φίκοβιτς ο 29χρονος Αργεντινός επιβλήθηκε 6-3, 6-2 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης.

Ο Σβάρτσμαν διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στην Αργεντινή, μετά τον περσινό στο Μπουένος Άιρες.

“Προσπαθώ να διατηρήσω τη συγκέντρωσή μου σε κάθε τουρνουά. Για

μένα είναι σημαντικό να κερδίσω 2-3 παιχνίδια σε ένα τουρνουά. Όταν δεν σερβίρεις με 210 χλμ/ώρα, πρέπει να τρέξεις και πρέπει να έχεις καλό αίσθημα. Οι νίκες βοηθάνε στην αυτοπεποίθηση. Αν παίξω καλό τένις, ξέρω ότι έχω την ευκαιρία να πετύχω πολλές νίκες σε κάθε τουρνουά” είπε το Νο1 του ταμπλό και Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στους “8” της Κόρντομπα, ο Σβάρτσμαν θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν που μπήκε στο ταμπλό ως lucky loser.

Επίσης στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο με νίκη επί του Νο7 Πέδρο Μαρτίνεζ 6-3, 7-6(3). Αντίπαλός του στην 8αδα, ο lucky loser Νίκολα Μιλόγεβιτς που αντικατέστησε στο ταμπλό τον τραυματία Ντόμινικ Τικ.

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Cordoba Open: Στο στοιχείο του ο Σβάρτσμαν (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα