Πυρκαγιές: Ρέστης και Αχμέτοφ έφεραν τις ενισχύσεις από την Ουκρανία

02:16 7/8/2021 - Πηγή: Sportime

Σε μια εξαιρετική χειρονομία προκειμένου να βοηθήσει τη χώρας μας να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές πυρκαγιές, προέβη ο Βίκτωρας Ρέστης.

Με πρωτοβουλία που έλαβε ο διακεκριμένος εφοπλιστής και επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης και δύο Ουκρανοί επίσης επιχειρηματίες, αλλά και προσωπικοί του φίλοι, έφτασαν στην Ελλάδα 120 Ουκρανοί πυροσβέστες για να συμβάλουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών!

Οι δύο αξιόλογοι παράγοντες είναι ο Vadim

Novinsky Ουκρανός Βουλευτής και ο πολύ γνωστός Rinat Akhmetov, ο «βασιλιάς του Ντονμπάς», όπως είναι γνωστός, έχει στην κατοχή του μεταλλουργικές επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, ασφαλιστικές εταιρίες, ΜΜΕ κ.ά., ενώ είναι επίσης και ιδιοκτήτης της Σαχτάρ.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο Βίκτωρας Ρέστης έχει πραγματοποιήσει  μεγάλες επενδύσεις στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να διοριστεί ειδικός οικονομικός σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας! Κατέχοντας έτσι αυτή την εξέχουσα ιδιότητα έλαβε το θάρρος να ζητήσει από την Ουκρανική κυβέρνηση για μέσα και δυναμικό για να βοηθήσει αυτές τις κρίσιμες ώρες στο πύρινο μέτωπο που καταστρέφει τη χώρα.

Να τονίσουμε μάλιστα ότι τα έξοδα έχουνε καλυφθεί πλήρως από τον Έλληνα εφοπλιστή!

Με τους 120 πυροσβέστες από την Ουκρανία που έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής (5/8) στην Ελλάδα θα ενισχυθούν οι δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν για τη φωτιά στη βόρεια Εύβοια.

Οι Ουκρανοί πυροσβέστες φτάνουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συνεχώς διευρυμένης διεθνούς βοήθειας.

Τέλος να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι πυροσβέστες που έρχονται στην Ελλάδα από την Ουκρανία στο πλαίσιο συνεννόησης των κυβερνήσεων των δύο χωρών, ταξιδεύουν στη χώρα μας με αεροσκάφος, το κόστος για το οποίο κάλυψε εξολοκλήρου ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Απίστευτο ρεπορτάζ ! Τα πάντα καμένα εκτός από το ΤΑΤΟΪ Club

Εκκενώστε» την Ελλάδα, για να έρθουν οι… επενδύσεις! – Οργή και αγανάκτηση για τον πύρινο όλεθρο

e-Sportime (7/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Άλλος φταίει, άλλος απολογείται…

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα