Barcelona Open: Στους “16” ο ψύχραιμος Σίνερ (vid)

Ο Γιάνικ Σίνερ έδειξε μεγαλύτερη υπομονή (κυρίως στο 2ο set) απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Ιταλό να επικρατεί με 6-2, 6-4 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο του Open Banc Sabadell, σημειώνοντας παράλληλα την 25η φετινή του νίκη. 

Αναμφίβολα το πιο ανταγωνιστικό set ήταν το 2ο εκεί όπου και οι δύο παίκτες πιέστηκαν στα service τους με τον Σίνερ να φτάνει σε μόλις δύο hold και τον Σβάρτσμαν σε μόλις ένα! 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Σίνερ και Σβάρτσμαν να έχουν από

ένα break (1-1) με τον Αργεντίνο στη συνέχεια να φτάνει στο πρώτο hold του αγώνα παίρνοντας προβάδισμα με 2-1. Από εκεί και πέρα όμως ο Σίνερ κατέκτησε τα επόμενα 5 games κατακτώντας το 1ο set

Στο 2ο σκέλος του αγώνα το ένα break διαδεχόταν το άλλο με τον Σίνερ να προηγείται με 3-2 έχοντας σπάσει τρεις φορές το service του αντιπάλου του. Το πρώτο “κράτημα” ήρθε από τη ρακέτα του Ιταλού που έκανε το 4-2, αλλά στη συνέχει ο Σβάρτσμαν κατάφερε να κάνει ακόμα ένα break και σε συνδυασμό με το hold ισοφάρισε σε 4-4! 

Το καθοριστικό (και τελευταίο break) ήρθε αμέσως μετά από τον Σίνερ που πήρε και πάλι το προβάδισμα με 5-4, για να κλείσει το παιχνίδι λίγο αργότερα σφραγίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα, ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Νταβίντ Γκοφάν με 6-1, 7-5. 

Στα άλλα παιχνίδι που έχουν ολοκληρωθεί ο Άλεξ ντε Μινόρ χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά στο επιβλητικό 6-0, 6-1 κόντρα στον Νο98 του κόσμου Αλεξάντερ Σεφτσένκο και θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκορ Ντιμιτρόφ στον 3ο γύρο, ενώ εύκολη νίκη σημείωσε και ο Κάμερον Νόρι επί του Πάβελ Κοτόφ με 6-1, 6-2 σε 67 λεπτά, με τον Βρετανό να παίζει στους “16” με έναν εκ των Τζέισον Κούμπλερ και Λορέντζο Μουζέτι. 

BARCELONA OPEN SINGLES DRAWS | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Barcelona Open: Στους “16” ο ψύχραιμος Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα