Ολυμπιακός: Υπόθεση αμυντικού εγωισμού

O Ζοσέ Ανιγκό προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League (21/04, 21.00, MC LIVE Novasports.gr) και θέλει να κρατήσει τα καλά απ΄ το ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας

που πέρασε και φυσικά να σβήσει τα τρωτά σημεία που παρουσίασε η ομάδα του. Ένα απ’ τα στοιχεία που τον προβληματίζουν είναι η αμυντική συμπεριφορά των παικτών του στην αντιμετώπιση του ένας εναντίον ενός απέναντι στους μεσοεπιθετικούς της ΑΕΚ.

Ο Γάλλος μάνατζερ πιστεύει στις ικανότητες των αμυντικών του και στην υπεροχή σε σχέση με τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά θέλει να τους οξύνει τον εγωισμό εν όψει του ματς της Κυριακής. Στο ματς κυπέλλου οι Πινέδα και Τσούμπερ δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους αμυντικούς του Ολυμπιακού και μάλιστα όχι σε καταστάσεις ανισορροπίας ή αντεπίθεσης, αλλά σε σετ φάσεις. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να σταθούν οι αμυντικοί της ομάδας στο ύψος τους και ν’ αντιμετωπίσουν με περισσότερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα τους παίκτες της ΑΕΚ στην πιθανή πίεση που θ’ αντιμετωπίσουν.

Από εκεί και πέρα ο Ανιγκό έχει προκρίνει το ντουέτο Σισέ-Μπα για το κέντρο της άμυνας με Ρέαμπτσιουκ αριστερά και Ροντινέι δεξιά, με τους Παπασταθόπουλο, Ντόη, Ραμόν και Ανδρούτσο να είναι διαθέσιμοι, αλλά πιθανότατα να μένουν στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα