Australian Open: Εγκατέλειψε ο Ατμάν, πέρασε ο Μεντβέντεφ (vid)

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε να επιστρέψει από χαμένο set 5-7, 6-2 6-4 1-0, μέχρι οι κράμπες να υποχρεώσουν τον Γάλλο Τέρνες Ατμάν να εγκαταλείψει την αναμέτρηση με τον Ρώσο να παίρνει την πρόκριση στον 2ο γύρο του φετινού Australian Open

Chin up, Terence Atmane.

An incredible effort on his Grand Slam debut #AusOpen

• #AO2024 pic.twitter.com/GubCvUcdXv

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 15, 2024

Παρά το γεγονός ότι παίχτηκαν μόλις 3 sets ο Μεντβέντεβ πρόλαβε να σημειώσει 42 winners, υπέπεσε σε 32 αβίαστα λάθη, ενώ αντιμέτωπισε δυσκολία στις ευκαιρίες για break (6/19).

O No3 του κόσμου ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση βρίσκοντας νωρίς break (3-1) και στη συνέχεια προηγήθηκε με 5-3, ωστόσο ο Ατμάν με 4 σερί games (2 breaks) κατέκτησε το set με 7-5. 

Όπως έκλεισε το 1ο set ο Ατμαν, έτσι άνοιξε το 2ο ο Μεντβέντεφ που προηγήθηκε με 4-0 (δύο breaks), αλλά και με 5-1 στη συνέχεια. Ο Ατμάν έφτασε σε ένα μεγάλο hold (5-2) σβήνοντας 4 set-points του Μεντβέντεφ με τον Ρώσο όμως να κάνει το 6-2 αμέσως μετά και το 1-1 στο set

Αρκετά επιθετικά ξεκίνησε και στο 3ο set ο Μεντβέντεφ, ο οποίος συνέχισε να πιέζει το service του Ατμάν με αποτέλεσμα να φτάσει σε δύο breaks (2-1, 3-2) με τον Ατμάν ενδιάμεσα να ισοσφαρίζει παιρνοντας πίσω το ένα από τα δύο breaks (2-2). 

O Μεντβέντεφ από εκεί και πέρα κράτησε εύκολα το service του και με 6-4 έκανε το 2-1 παίρνοντας προβάδισμα στα set και τον Ατμάν να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με κράμπες, γεγονός που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει μετά από το τέλος του πρώτου game στο 4ο set. 

Στον 2ο γύρο ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Φινλανδό Εμίλ Ρουσουβουόρι, ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Αμερικάνου Πατρίκ Κίπσον με 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(4). 



AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

The post Australian Open: Εγκατέλειψε ο Ατμάν, πέρασε ο Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Australian Open, Εγκατέλειψε, Ατμάν, Μεντβέντεφ,Australian Open, egkateleipse, atman, mentventef