Στο πλευρό του Σίνερ οι Carota Boys (vid)

Ο Γιάνικ Σίνερ δημιουργεί τη δική του βάση θαυμαστών, όμως κανένας δεν θα ξεπεράσει τους Carota Boys που είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του 22χρονου Ιταλού.

Τα “καρότα” ταξίδεψαν και στη Μελβούρνη για να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους τενίστα, παρακολουθώντας την πρεμιέρα του νεαρού συμπατριώτη τους και τη νίκη επί του Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ με 6-4, 7-5, 6-3 την Κυριακή, στην πρεμιέρα του Australian Open.

Οι Carota Boys

που δημιουργήθηκαν το 2019 και έκτοτε ταξιδεύουν μαζί με τον Σίνερ στα μεγάλα τουρνουά, πραγματοποιούν το πρώτο τους ταξίδι στη Μελβούρνη, γεγονός που χαροποίησε τον 22χρονο Ιταλό.

“Δεν περίμενα να τους δω εδώ αλλά είναι πολύ ωραίο που τους είδα στις κερκίδες. Αρχίζουμε και δημιουργούμε ωραίες αναμνήσεις μαζί με όλη τη στήριξη που μου δείχνουν. Αρχίζουν και γίνονται πιο διάσημοι από εμένα. Είμαι χαρούμενος γι’αυτούς. Είμαι χαρούμενος που τους έχω εδώ” είπε ο Σίνερ μετά την απαιτητική του πρεμιέρα στη Μελβούρνη.

The Carota Boys finally made their Melbourne Park debut @janniksin | @CarotaBoys | #AusOpen pic.twitter.com/oFiz3sRHdU

Eurosport (@eurosport) January 14, 2024

Η ομάδα των έξι ατόμων που φοράει μια στολή καρότου, εμπνεύστηκε την ενδυμασία της όταν είδε τον Σίνερ να τρώει ένα καρότο κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Βιέννης το 2019. Τα “Καρότα” έχουν πάνω από 74,000 followers στο Instagram και η δημοτικότητά τους αναμένεται να εκτοξευτεί μετά και το Australian Open, ειδικά αν ο Σίνερ προχωρήσει στο θεσμό.

View this post on Instagram

A post shared by Australian Open (@australianopen)

View this post on Instagram

A post shared by Carota Boys – Sinner’s fans (@carotaboys)

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

The post Στο πλευρό του Σίνερ οι Carota Boys (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα