Στο σωστό δρόμο το Australian Open 2021

Τα νέα για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση δείχνουν να είναι πιο ενθαρρυντικά από ποτέ…

Και όταν ένας εκ των παραγόντων που έδειχνε μεγάλη απαισιοδοξία μέχρι πρόσφατα ακόμα και για το ενδεχόμενο να μην γίνει ούτε το επόμενο Αυστραλιανό Όπεν, φαίνεται να βλέπει με πιο “θετικό” μάτι τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο.

Ο λόγος για τον Κρεγκ Τιλί, chief executive του Grand Slam

της Μελβούρνης που εξέφρασε την άποψη ότι οι πιθανότητες να λάβει χώρα το επόμενο ΑΟ είναι αυξημένες, όπως και το να επιστρέψει η δράση το 2020.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ίσως έχουμε κοινό μόνο από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ίσως όμως και υπάρξει τελικά κοινό από όλο τον κόσμο. Δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αλλά μελετάμε όλα τα σενάρια.

Με τα τωρινά δεδομένα, δουλεύουμε πάνω στο σενάριο να γίνει το ΑΟ 2021 και τα τουρνουά προετοιμασίας πριν από αυτό. Οι περισσότεροι τενίστες δεν είναι σούπερ σταρ με παχυλές αμοιβές και θα ήθελαν να επιστρέψουν στη δράση και αύριο αν είναι δυνατόν.

Είναι πεπεισμένοι ότι θα έρθουν στην Αυστραλία γιατί έχουμε κρατήσει τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων χαμηλά. Ελπίζω να έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε για το πώς θα έρθουν εδώ.

Θα ήθελα να δω δράση και πριν το 2021. Μακάρι να προλάβουμε να δούμε US Open και Roland Garros”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Στο σωστό δρόμο το Australian Open 2021 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα