Argentina Open: Mε το δεξί ο Μπαέζ στη γενέτειρά του (vid)

Ο Σεμπάστιαν Μπαέζ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη δεύτερη ημέρα των αγώνων στο Argentina Open την Τρίτη, με τον 25χρονο πρωτευουσιάνο να πραγματοποιεί ιδανική πρεμιέρα στο Μπουένος Άιρες.

Το Νο5 του ταμπλό, επικράτησε 6-3, 6-3 του Ισπανού, Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράγιες και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της γενέτειράς του, αποφεύγοντας έναν δεύτερο συνεχόμενο πρόωρο αποκλεισμό στο Μπουένος Άιρες, μετά την περσινή του ήττα στην πρεμιέρα από τον Λάγιοβιτς.

Ο Μπαέζ δέχθηκε ένα break στο ματς αλλά κατάφερε να πετύχει τέσσερα

στο σερβίς του αντιπάλου του, επιστρέφοντας με νίκη στο tour μετά την απρόσμενη ήττα από τον Λουτσιάνο Νταρντέρι στα ημιτελικά του Cordoba Open την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος θα έχει την ευκαιρία να πάρει γρήγορη εκδίκηση αφού θα αντιμετωπίσει τον Νταρντέρι στο 2ο γύρο του Argentina Open.

“Είμαι χαρούμενος που πήρα το ματς, στην πόλη μου, μπροστά στους δικούς μου ανθρώπους. Χαίρομαι που βρίσκομαι στον επόμενο γύρο και θα έχω την ευκαιρία να τα πάω καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Θα είναι μια καλή ευκαιρία” είπε ο Μπαέζ.

Ο Νταρντέρι, προέρχεται από την κατάκτηση του Cordoba Open, προερχόμενος από τα προκριματικά και έκανε μεγάλο άλμα στην παγκόσμια κατάταξη, ανεβαίνοντας στο Νο75 του κόσμου.

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του παρουσία στο tour, ο 21χρονος Ιταλός πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας με 6-2, 6-1 του qualifier Αργεντινού, Μαριάνο Ναβόνε για τον 1ο γύρο του Μπουένος Άιρες.

Αντίθετα, ο Άρθουρ Φις, Νο8 του ταμπλό, δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή του στο tour με νίκη, μετά τον αποκλεισμό του στο 2ο γύρο του Australian Open και γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, χάνοντας με 6-3, 6-4 από τον έμπειρο στο χώμα, Ντούσαν Λάγιοβιτς.

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Argentina Open: Mε το δεξί ο Μπαέζ στη γενέτειρά του (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα