Delray Beach: Επιβλητική νίκη του Μίκελσεν επί του Θανάση (vid)

O 19χρονος, Άλεξ Μίκελσεν, πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Delray Beach Open της Φλόριντα, βγάζοντας εκτός συνέχειας τον qualifier, Θανάση Κοκκινάκη.

Το Νο75 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να φτάσει στο 6-1, 6-2 επί του έμπειρου Ελληνοαυστραλού και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Μίκελσεν έσωσε και τα τέσσερα break points του αντιπάλου του και στο 2ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο3 του ταμπλό και πρωταθλητή του Dallas

Open την περασμένη εβδομάδα, Τόμι Πολ.

“Ήμουν πολύ σταθερός σε ολόκληρο το ματς. Σπάνια έκανα λάθος. Το σερβίς μου βελτιώθηκε στην εξέλιξη του αγώνα και είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου” είπε αμέσως μετά ο 19χρονος άσος ο οποίος το καλοκαίρι του 2023 βρισκόταν στο Νο190 του κόσμου και πλέον βλέπει με προοπτικές το Top50 της ATP Rankings.

Σε άλλους αγώνες την Τρίτη στη Φλόριντα, ο Μάρκος Γκιρόν που έχασε στα τρία σετ από τον Τομι Πολ στον πρόσφατο τελικό του Ντάλας, επικράτησε 6-4, 7-6(5) του wild card, Εμίλιο Νάβα και θα αντιμετωπίσει το Νο4 του ταμπλό, Αντριάν Μαναρινό στον επόμενο γύρο.

Γκιρόν και Μαναρινό είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και την προηγούμενη εβδομάδα στα ημιτελικά του Dallas Open.

Τέλος, ο Φράνσις Τιαφό έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο ο οποίος θα είναι ο Ράντου Άλμποτ, μετά τη νίκη του Ρουμάνου με 4-6, 6-4, 6-2 επί του Γιουτσενγκ Σανγκ.

DELRAY BEACH OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Delray Beach: Επιβλητική νίκη του Μίκελσεν επί του Θανάση (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα