Abu Dhabi: Αποκλείστηκε η Παπαμιχαήλ

09:37 6/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του WTA 500 τουρνουά στο Αμπού Ντάμπι αφού στο ξεκίνημα της Τετάρτης, αποκλείστηκε από την Κινέζα, Τζαόσουα Γιανγκ.

Η αθλήτρια από την Πρέβεζα, Νο278 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη σπουδαία επικράτηση επί της Φεντερίκα Ντι Σάρα στον 1ο προκριματικό γύρο όπου έσωσε και match point της Ιταλίδας, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και ηττήθηκε με 6-2, 6-2 από την Γιανγκ, στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Abu Dhabi

Tennis Open.

Αν και δημιούργησε πρώτη ευκαιρία για break στο ματς, η Παπαμιχαήλ δέχθηκε δύο συνεχόμενα breaks στο εναρκτήριο σετ και μετά από 42 λεπτά, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ την αντίπαλό της, Νο789 στον κόσμο.

Το άγχος και η πίεση δεν βοήθησαν την 27χρονη Ελληνίδα η οποία δεν βρήκε λύσεις στο σερβίς της Γιανγκ και με δύο ακόμη breaks στο δικό της σερβίς, έχασε την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό WTA 500 διοργάνωσης.

Λίγο αργότερα (10:00GR) η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αντιμετωπίζει την Κατερίνα Μπονταρένκο για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Αμπού Ντάμπι ενώ στις 11:45GR η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αναστασία Ποτάποβα, στην πρεμιέρα του main draw.

ABU DHABI QUAL. DRAW | MAIN DRAW | OOP (+2h)

The post Abu Dhabi: Αποκλείστηκε η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα