ATP Race: Ξεπέρασε τον Τσιτσιπά ο Μεντβέντεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θριάμβευσε στη Νέα Υόρκη και κατέκτησε πανάξια τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, μετά από μια σπουδαία βραδιά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 25χρονος Ρώσος, έκανε το παιχνίδι της ζωής του στον τελικό κόντρα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου και με 6-4, 6-4, 6-4 επί του Σέρβου, στέφθηκε πρωταθλητής στο US Open.

Οι 2000 “καθαροί” βαθμοί, φέρνουν τον Μεντβέντεφ

στη 2η θέση της ATP Race (ειδική βαθμολογία για την τρέχουσα σεζόν) με 6,380 βαθμούς, αφήνοντας στο Νο3 τον Στέφανο Τσιτσιπά με 5,470.

Στην κορυφή παραμένει ο Τζόκοβιτς με 8,370 πόντους, έχοντας στόχο να τερματίσει για 7η φορά στην καριέρα του στην κορυφή της κατάταξης.

Μεντβέντεφ και Τσιτσιπάς θα προσπαθήσουν να τον ρίξουν από την κορυφή, στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία τους στο ATP Finals του Τορίνο.

Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μπερετίνι, Ναδάλ και Ρουντ συμπληρώνουν την 8αδα ενώ ακολουθούν Χουρκάτς και Αλιασίμ που διατηρούν μεγάλες ελπίδες για Τορίνο, ειδικά από τη στιγμή που ο Ράφα Ναδάλ έχει αποσύρει τη συμμετοχή του από τα υπόλοιπα τουρνουά μέχρι το τέλος της χρονιάς.

The post ATP Race: Ξεπέρασε τον Τσιτσιπά ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα