ATP Cup: Με την πλάτη στον τοίχο η Γερμανία

22:09 3/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Μεγάλο ντέρμπι τα ξημερώματα της Τρίτης στο Σίδνεϊ, με την αναμέτρηση της Γερμανίας κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για το Group C του ATΡ Cup, να κλέβει την παράσταση.

Μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα του ομίλου, την Κυριακή, οι περυσινοί ημιφιναλίστ, Γερμανοί, θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους δώσει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αν δεν καταφέρουν να επικρατήσουν τον δυνατών Αμερικανών, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο 1-0, τότε η

περίπτωση πρόκρισης θα γίνει σχεδόν απίθανη!

Πρώτο ματς στις 01:00GR, ανάμεσα στον Τζον Ίσνερ (Νο24) και τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ (Νο54). Λίγο αργότερα, περίπου στις 02:30GR, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πολύ φορμαρισμένο τους τελευταίους μήνες, Τέιλορ Φριτς (Νο23).

Για τον ίδιο όμιλο, αργότερα, ο Καναδάς θα παίξει… τη ζωή του κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία. Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ (Νο11) και Ντένις Σαποβάλοφ (Νο14) θα αντιμετωπίσουν τους Κάμερον Νόρι (Νο12) και Ντάνιελ Έβανς (Νο25) αντίστοιχα.

Στο Group B, η υπερασπίστρια Ρωσία θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Αυστραλία, νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ τα ξημερώματα, η περυσινή φιναλίστ, Ιταλία, θα κοντράρει τη Γαλλία.

ATP CUP GROUP STANDINGS | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ATP Cup: Με την πλάτη στον τοίχο η Γερμανία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα