ATP Cup: Αήττητοι οι Ισπανοί στην 8αδα – VIDEO

08:43 8/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Αν και η Ιαπωνία δυσκόλεψε την προσπάθεια της Ισπανίας, οι δύο κορυφαίοι της χώρας, οδήγησαν τους “Φούριος Ρόχας” στα προημιτελικά του Σίδνεϊ

Ημέρες Davis Cup για την Εθνική Ισπανίας…

Μόλις δύο μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου της ITF, στους τελικούς της Μαδρίτης, η παρέα του Ράφαελ Ναδάλ προελαύνει και στο επίσημο τουρνουά της ATP, το ATP Cup

που διεξάγεται στην Αυστραλία.

Ναδάλ και Μπαουτίστα Αγκουτ, πέτυχαν ξανά νίκες στις υποχρεώσεις τους στο μονό και έτσι η Ισπανία εξασφάλισε την πρωτιά του Group B που τη στέλνει στο Σίδνεϊ. Εκεί θα αντιμετωπίσει στο βραδινό session της Παρασκευής, την καλύτερη ομάδα που τερμάτισε 2η στη φάση των ομίλων.

Αρχικά, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ που ήταν πρωταγωνιστής και στο θρίαμβο του Davis Cup, επικράτησε 6-2, 6-4 του Γκο Σοέντα και πέτυχε την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στην Αυστραλία, ομολογουμένως με αρκετά υποδεέστερους αντιπάλους.

Στον αγώνα που ακολούθησε, ο Ναδάλ δοκιμάστηκε πολύ από τον επίσης αριστερόχειρα και Νο1 της Ιαπωνικής ομάδας, ελλείψει Νισικόρι, τον Γιοσιχίτο Νισιόκα ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές με break του Ισπανού στο εναρκτήριο σετ, όμως ο Ράφα κατάφερε να μείνει όρθιος και να σφραγίσει την πρόκριση της Ισπανίας, φτάνοντας στη νίκη με 7-6(4), 6-4.

Η Ισπανία έγινε η 5η ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά μετά τις Αυστραλία, Σερβία, Ρωσία και Μ.Βρετανία.

Rafa’s thoughts on trailing Roger by 10 in the Sportsmanship Award….

“Maybe I can play until 50.” #ATPCup | #Perth pic.twitter.com/oY94gMKysD

— ATPCup (@ATPCup) January 8, 2020


FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

The post ATP Cup: Αήττητοι οι Ισπανοί στην 8αδα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα