Υποβίβασε το περιστατικό ο Στέφανος – VIDEO

20:50 7/1/2020 - Πηγή: Tennis24

Το βίντεο ενός εξαγριωμένου Στέφανου Τσιτσιπά να χτυπά με μανία τη ρακέτα του πολύ κοντά στο σημείο που βρισκόταν ο πατέρας του, Απόστολος, τραυματίζοντας τον άθελα του, έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Και έχει προκαλέσει μια γενική κατακραυγή εις βάρος του Έλληνα πρωταθλητή που είχε δώσει υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει να ελέγξει περισσότερο τα συναισθήματά του φέτος αν και δεν είδαμε κάτι τέτοιο να συνέβη στον αγώνα κόντρα στον Νικ Κύργιο στο ATP Cup.

Και αν οι περισσότεροι εξαγριώθηκαν

με την αντίδραση του Στέφανου εντός κορτ, μάλλον θα θυμώσουν ακόμα περισσότερο με τις δηλώσεις του μετά το ματς, μιας και ο Στέφανος υποβίβασε φανερά τη σημασία του περιστατικού κάνοντας μάλιστα και χιούμορ για αυτό.

Ερωτώμενος, λοιπόν, για την επίμαχη στιγμή είπε: “Δεν το έκανα επίτηδες. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Δεν στόχευα τον πατέρα μου, ήμουν εκτός ελέγχου και έγινε”.

“Είναι όλα καλά, το ξέχασα γρήγορα και συνέχισα κανονικά” πρόσθεσε.

Αν υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας: “Ναι, θα μείνω τρεις μέρες στο δωμάτιό μου λόγω του πατέρα μου!”.

Για το γεγονός ότι ο Απόστολος αποφάσισε να φύγει από τον πάγκο από εκείνο το σημείο και μετά: “‘Ηταν δική του η απόφαση. Φαντάζομαι ότι ενοχλήθηκε απ’ότι έγινε. Δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα” κατέληξε ο Στέφανος.

Ο Νικ Κύργιος γνωστός βέβαια και για τα δικά του “επικά” ξεσπάσματα, ήρθε αυτή τη φορά προς υπεράσπιση του Στέφανου : “Δεν νομίζω ότι το ήθελε να δεν νομίζω ότι πρέπει να πέσετε και να τον “φάτε” δίνοντας τόση αξία στο γεγονός. Και εγώ έχω κάνει βλακείες πάνω στα νεύρα μου και πράγματα που δεν θέλω κανονικά να κάνω” τόνισε ο “έμπειρος” σε τέτοιες συμπεριφορές Νικ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Υποβίβασε το περιστατικό ο Στέφανος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα