39 ετών…. ατρόμητος! – VIDEO

Μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Νικ Κύργιου, πέτυχε ο Ίβο Κάρλοβιτς στα προημιτελικά του U.S. Men’s Clay Court Championship και έγινε ο γηραιότερος ημιφιναλίστ σε ATP τουρνουά από τον Τζίμι Κόνορ (1993)

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες κόντρα στον Κύργιο, ο Ίβο Κάρλοβιτς κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά τον εκρηκτικό Ελληνοαυστραλό και να συνεχίσει την επέλασή του στο χώμα του Χιούστον!

Ο Κροάτης που μόλις πριν λίγες ημέρες πέτυχε την πρώτη του νίκη ως 39αρης, επικράτησε 3-6, 6-2, 6-3 του Νο4 του ταμπλό και πήρε πανάξια το εισιτήριο

για τα ημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης στο Rivers Oaks Club.

“Είναι σίγουρα μια μεγάλη νίκη. Δεν είχα κερδίσει ποτέ τον Νικ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα σήμερα” είπε ο Dr.Ivo.

Το Houston είναι ένα από τα παραδοσιακά τουρνουά στο ATP Tour, με παρουσία από το 1910 και ο Ίβο Κάρλοβιτς είναι ο γηραιότερος ημιφιναλίστ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Στο πρώτο του service game στο ματς, ο Κάρλοβιτς δέχθηκε break και του στοίχισε το εναρκτήριο σετ όμως στη συνέχεια δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Κύργιο και με συνολικά 18 άσους, ολοκλήρωσε την ανατροπή του μετά από 1 ώρα και 32 λεπτά αγώνα.

Στα ημιτελικά του Χιούστον, ο 39χρονος Νο87 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Τένις Σαντγκρεν που κέρδισε επίσης με ανατροπή 4-6, 7-5, 6-3 τον Γκουίντο Πέγια.

“Σφαγή” έγινε στο πάνω μέρος του ταμπλό, στους δύο all-American προημιτελικούς!

Στιβ Τζόνσον και Τέιλορ Φριτζ, αρνήθηκαν τα προγνωστικά και σημείωσαν συγκλονιστικές νίκες κόντρα σε Ίσνερ και Σοκ αντίστοιχα!

Ο Τζόνσον, υπερασπιστής του τίτλου στο Χιούστον, επικράτησε 7-6(4), 4-6, 7-6(5) μετά από δυόμιση ώρες σκληρής μονομαχίας με τον 28χρονο, Νο51 στον κόσμο, να πετυχαίνει την 7η συνεχόμενη νίκη του στο Χιούστον.

Αντίπαλος του Τζόνσον στα ημιτελικά, ο 20χρονος συμπατριώτης του, Τέιλορ Φριτζ ο οποίος κέρδισε με 6-3, 3-6, 6-4 τον πρωταθλητή της διοργάνωσης το 2015 και Νο3 του ταμπλό, Τζακ Σοκ που συνεχίζει την απογοητευτική του χρονιά.

HOUSTON CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post 39 ετών…. ατρόμητος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα