Αυτά θα φορέσουν στο χώμα – PICS

Έγιναν γνωστά τα outfit του Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά και των Μαρία Σαράποβα, Καρολίν Βοζνιάκι και Γέλενα Οσταπένκο για την χωμάτινη περίοδο του 2018 η οποία μόλις ξεκίνησε, κι έχει επίκεντρο της φυσικά το Roland Garros του Παρισιού…

Ο Σέρβος πρωταθλητής ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην φετινή clay court season από την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα αγωνιστεί με τον Μαριάν Βάιντα πλέον στο πλευρό του στο Monte Carlo Masters.

Λίγες

ημέρες πριν την επανεμφάνισή του στο χώμα, ο “Νόλε” έκανε γνωστές τις εμφανίσεις του για φέτος στην κόκκινη επιφάνεια, οι οποίες θα είναι στις αποχρώσεις του άσπρου και του κόκκινου.

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν είναι η εμφάνιση του Τζόκοβιτς για φέτος στο χώμα:

Στις γυναίκες, Μαρία Σαράποβα και Καρολίν Βοζνιάκι θα κινηθούν στις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου αντίστοιχα, ενώ η Γέλενα Οσταπένκο θα φορέσει πορτοκαλί με γκρι. Οι φωτογραφίες με τα outfit της καθεμίας αθλήτριας:

Μαρία Σαράποβα

Καρολίν Βοζνιάκι

Sophisticated styling for the courts of @rolandgarros. Introducing the all-new @stellamccartney dress. Featuring Climachill technology. @carowozniacki #aSMC — #RG18 #Tennis #adidasTennis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Tennis (@adidastennis) στις 11 Απρ, 2018 στις 7:11 πμ PDT

Γέλενα Οσταπένκο

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αυτά θα φορέσουν στο χώμα – PICS appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα