Ζοτς: "Νίκη έστω και με... ένα πόντο!"

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και αυτό είναι φυσιολογικό. Ολα τα ματς είναι κρίσιμα σε αυτό το σημείο. Η Φενέρμπαχτσε-Ούλκερ είναι μια ομάδα με ποιότητα. Δεν περιμένουμε πως θα έχουμε εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Είναι σημαντική μια νίκη με διαφορά 21 πόντων, αλλά για να φτάσουμε στο στόχο μας και αυτή τη φορά, θα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι προηγήθηκε. Ακόμη και μια νίκη με διαφορά ενός πόντου θα είναι υπερ-αρκετή.

Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο στην Τουρκία. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, απ' τη μεριά του, τόνισε ότι μόνο με νίκη και στο ΟΑΚΑ θα έχει αξία η νίκη μέσα στην Πόλη... "Αυτό το ματς έχει μεγάλη σημασία για μας και πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Θα πρέπει να παίξουμε όπως και στην Τουρκία. Μετά από μία καλή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν χάσουμε την Πέμπτη. Για να έχει αξία η νίκη στην Πόλη, θα πρέπει να κερδίσουμε και στο ΟΑΚΑ. Χρειάζεται συγκέντρωση, πάθος και εφαρμογή του αγωνιστικού μας πλάνου. Δεν χρειάζεται να πω ότι θέλουμε και πάλι τον κόσμο δίπλα μας. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει πως μπορούν να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και αυτό θέλουμε να δούμε και αυτή την εβδομάδα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ".

Keywords
Τυχαία Θέματα