ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Ράσιτς: "Παραλίγο να ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης"

Ο Αλεξάνταρ Ράσιτς βρέθηκε πολύ κοντά στον να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα", ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή και τώρα όπως είναι λογικό ο ίδιος νιώθει στεναχωρημένος, καθώς θα ήταν πρωταθλητής Ευρώπης.

Ολυμπιακός είναι πολύ καλός, αν και αγωνίστηκε χωρίς τον Σπανούλη στο μεταξύ μας παιχνίδι. Αυτός είναι ο κινητήριος μοχλός του, αλλά από ό, τι είδατε και χωρίς αυτόν παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν έχει αλλά πολλά στο αγωνιστικό

του στιλ σε σχέση με πέρσι και σίγουρα θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την Ευρωλίγκα και φέτος", υποστήριξε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ στην εφημερίδα "Γαύρος" και πρόσθεσε:

"Ήθελα πολύ να έρθω, τα είχα βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και τον Ντούντα αλλά τελευταία στιγμή και λίγο πριν ειδοποιηθώ να μπω στο αεροπλάνο για Αθήνα η μεταγραφή χάλασε. Τον τελικό δεν το παρακολούθησα γιατί παίζαμε τελικό πρωταθλήματος κόντρα στην Ζαλγκίρις. Όταν τελειώσαμε με πήρε ο κολλητός μου και μου είπε ότι σε ένα τρελό ματς νίκησε ο Ολυμπιακός. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να χαρώ για τον φίλο μου Μάρκο (σ.σ. Κέσελ) και τον Ντούντα, όμως μετά από λίγη ώρα ήμουν στεναχωρημένος γιατί παραλίγο να πανηγύριζα κι εγώ μαζί τους και να ήμουν τώρα πρωταθλητής Ευρώπης".

Keywords
Τυχαία Θέματα