ΒΟΡΡΑΣ | Το ευχαριστώ του Μαντουλίδη

Ο Μαντουλίδης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ευχαρίστησε τον ΓΑΣ Κομοτηνής, όσο και το νευροχειρούργο κ. Φόρογλου αλλά και το Νοσοκομείο Παπανικολάου για την βοήθεια που προσέφεραν στον αθλητή της ομάδας, Ραφαήλ Ελευθερίου.

Ο παίκτης, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΓΑΣ Κομοτηνής και τον Μαντουλίδη, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (11/12) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Βορρά στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαντουλίδη:

"Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες του ΜΑΣ Μαντουλίδης

ευχαριστούν τον γιατρό του αγώνα της ομάδας με τον ΓΑΣ Κομοτηνή κ. Ζαϊμι, το νευροχειρούργο κ. Φόρογλου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπανικολάου για τη βοήθεια που παρείχαν στον τραυματισμένο αθλητή του συλλόγου, Ραφαήλ Ελευθερίου του οποίου η υγεία δεν αντιμετωπίζει, ευτυχώς, κανένα πρόβλημα.

Ακόμη το Δ.Σ. του ΜΑΣ Μαντουλίδης ευχαριστεί δημόσια τον ΓΑΣ Κομοτηνή, για την συμπαράσταση και το αθλητικό ήθος που επέδειξε, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και επιβεβαιώνοντας ότι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου είναι η υγεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα