Β ΕΣΚΑΝΑ | Βeach Boys: "Τι συνέβαινε επί των ημερών μας"

Ο σύνδεσμος φίλων της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου οι "Beach Boys", εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό για την κατάσταση της ομάδας επί των ημερών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά την απάντηση που δώσαμε στην ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον μας το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. περιμέναμε να έχουν το σθένος και να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους θέσαμε.
Μέχρι σήμερα δεν το έχουν πράξει και προφανώς δεν πρόκειται να το κάνουν. Ίσως γιατί δεν έχουν βρει καιρό να κάνουν Δ.Σ. και να συμφωνήσουν ομόφωνα, όπως την προηγούμενη φορά.
Έστω κι έτσι, όμως,

εμείς είμαστε εδώ και θέλουμε να δώσουμε σε όλο το φίλαθλο κοινό (σ.σ.: σε αυτό δεν απευθύνθηκαν και τα μέλη του αγαπημένου μας Δ.Σ.;) την εικόνα της ομάδας επί των δικών μας ημερών. Ναι, όταν είχαν στα χέρια τους την ομάδα κάποιοι «κύριοι που αυτοπροσδιορίζονται ως «Beach Boys», που είναι αυτόκλητοι τιμητές και “σωτήρες”».
Έχουμε και λέμε, λοιπόν.
- Επί των ημερών μας η ανδρική ομάδα μπάσκετ δεν έκανε ποτέ προπόνηση μαζί με τη γυναικεία.
- Επί των ημερών μας η ανδρική ομάδα είχε σταθερό γήπεδο για προπόνηση και δεν αναζητούσε συνεχώς γήπεδο και ώρες προπόνησης.
- Επί των ημερών μας υπήρξε εξασφάλιση του γηπέδου χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον σύλλογο ενώ τώρα ο προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί με περίπου 7.000 ευρώ για το γήπεδο.
- Επί των ημερών μας η ομάδα δεν έμεινε μόνη της ούτε σε μία προπόνηση, ούτε σε ένα φιλικό.
-Επί των ημερών μας ο αγωνιστικός σχεδιασμός έγινε στην ώρα του και δεν ψάχναμε την τελευταία στιγμή να βρούμε παίκτες για να στελεχώσουν την ομάδα.
- Επί των ημερών μας όλοι οι παίκτες είχαν συγκεκριμένη ώρα άφιξης στο γήπεδο για τους αγώνες έπειτα από επίσημη ενημέρωση από τον προπονητή ή τη διοίκηση.
- Επί των ημερών μας είχαν όλοι προσωπικά προπονητικά ρούχα και εμφανίσεις. Δεν παίρναμε τις φανέλες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου από τους παίκτες που έπαιζαν τότε για να τις δώσουμε στους επόμενους.
- Επί των ημερών μας η ομάδα δεν χρωστούσε ούτε ένα ευρώ και όσα υποσχεθήκαμε στο οικονομικό επίπεδο, και στους παίκτες και στον σύλλογο, τα πραγματοποιήσαμε και με το παραπάνω.
- Επί των ημερών μας η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με την κατάσταση που ισχύει τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα. Αλλά τι ξέρουμε εμείς; Εμείς είμαστε «αυτόκλητοι τιμητές και “σωτήρες”».


Μετά τιμής,
Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Βeach Boys
ΥΓ: Αντί απάντησης, κάποια από τα μέλη του Δ.Σ. προτίμησαν να θριαμβολογήσουν στα… ψιθυριστά ότι μας έβαλαν στη θέση μας. Αλήθεια έχουν αίσθηση της πραγματικότητας και της άποψης που έχει γι’ αυτούς η φίλαθλη κοινή γνώμη;
ΥΓ1: Πριν από περίπου δέκα ημέρες ειπώθηκαν δημόσια, και παρουσία του Σ. και του Ρ., κάποια πράγματα για τα έργα του καλοκαιριού στις εγκαταστάσεις του Ρεστείου και το κόστος τους. Τα ξέρετε κύριε πρόεδρε, Σεραφείμ Πολυχρόνη; Αν, όχι μήπως να ρωτήσετε να μάθετε;
ΥΓ2: Στην ένταση π

Keywords
Τυχαία Θέματα