ΒΟΡΡΑΣ | Μίχος και Κυριακόπουλος στον Αστέρα

Ο Βασίλης Μίχος και ο Βασίλης Κυριακόπουλος θα αγωνίζονται με την φανέλα του Αστέρα, καθώς η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτησή τους.

"Άλλες δυο σημαντικές μεταγραφές έκλεισε ο Αστέρας καθώς απέκτησε τον έμπειρο σέντερ Βασίλη Μίχο από το Άργος Ορεστικό και τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ Βασίλη Κυριακόπουλο από την Α.Ε.Λ .

Ο Βασίλης Μίχος αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην Ελασσόνα ,στον Α.Ο Χανίων, στη Δόξα Λευκάδας, στον Έσπερο Καλλιθέας, στην Προοδευτική ,στον Ολυμπιακό

Βόλου (B΄εθνική), στον Παναιτωλικό, στο Πευκοχώρι, στον Ιωνικό Λαμίας, στα Γρεβενά και την περσινή περίοδο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Άργους Ορεστικού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο Βασίλης Κυριακόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 , έχει αγωνισθεί στην Α.Ε.Λ ,στον Φοίνικα Λάρισας ,στην Άμυλα Τρίπολης και στους Δρομείς Τρίπολης.

Με τις 2 σημαντικές αυτές προσθήκες ο Α.Ο Αστέρας κινείται πλέον για την απόκτηση ενός play maker και ήδη βρίσκεται σε επαφές με 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις αθλητών που αγωνίζονταν σε ομάδες εκτός Θεσσαλίας", αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα