Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ανανεώσεις και μεταγραφές στον Αθηναϊκό

Ο Αθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του για νέα σεζόν με σκοπό να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή και του κυπελλούχου Ελλάδας.

Η Λολίτα Λύμουρα, η Κατερίνα Σωτηρίου, η Ζωή Κεχάγια, η Ζωή Χαλικιά, η Σοφία Κυριακοπούλου και η Μέι Κοτσόπουλος θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα του Αθηναϊκού ενώ στον Βύρωνα επέστρεψαν η Αφροδίτη Κοσμά και η Βάσω Δασκαλοπούλου, όπως ανακοινώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα του Αθηναϊκού στο facebook.

Παράλληλα

ο Αθηναϊκός αναμένεται να κάνει τέσσερις μεταγραφές, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος τη νέα σεζόν. Η μία παίκτρια που θα αποκτηθεί θα είναι περιφερειακή ενώ οι άλλες τρεις θα ενισχύσουν την φροντ λάιν της ομάδας.

"Επιστρέφουν Κοσμά και Δασκαλοπούλου στην ομάδα...Παραμένουν οι Λύμουρα, Κωτσόπουλος και Σωτηρίου καθώς και οι Κεχαγιά, Χαλικιά και Κυριακοπούλου και αναμένονται και 4 μεταγραφές- έκπληξη (μία στην περιφέρεια και τρεις στο ζωγραφιστό) από την ΔΕ της ομάδας μας...ΑΘΝΕ γερά,Πρωτάθλημα και Κύπελλο αήττητος ξανά!!!", αναγράφεται στη ιστοσελίδα του Αθηναϊκού στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα