Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τρεις "μνηστήρες" για Κουρή!

Ο εξαιρετικός δεύτερος γύρος που πραγματοποίησε με την φανέλα της ΚΑΠ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ήταν ικανός να προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουρή, τον οποίο... ορέγονται Πέραμα, Αετός και Λιβαδειά!

Ο περιορισμός του ρόστερ λόγω των τεσσάρων κάτω των 22 ετών- στάθηκε εμπόδιο στην συνέχιση της συνεργασίας του 23χρονου γκαρντ με την Αγία Παρασκευή, παρότι θέληση αμφότερων των δύο πλευρών ήταν η παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό

της ομάδας.

Ετσι, το ενδιαφέρον από... κάμποσες ομάδες δεν άργησε να έρθει για τον Κουρή. Τρεις είναι οι επίδοξοι... "μνηστήρες" που επιθυμούν να του αποσπάσουν την υπογραφή και βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θέλει να δει τον ταλαντούχο γκαρντ στο Πέραμα την ερχόμενη σεζόν, ενώ άλλο τόσο τον βολιδοσκοπεί και ο ΓΑΣ Αετός, ο οποίος "χτίζει" μία πολύ δυνατή ομάδα για τη νέα χρονιά στην Γ' Εθνική και θεωρεί τον Μιχάλη Κουρή μία άκρως αξιόπιστη λύση για την περιφέρειά του.

Φυσικά και η Λιβαδειά -που θα ψάξει φέτος την άνοδο στην Β' Εθνική- διεκδικεί με αξιώσεις τον νεαρό πρώην παίκτη της ΚΑΠ, με τον κόουτς Χρυσόγελο -ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Κουρή απ' την κοινή τους θητεία στον Σπόρτιγκ- να επιθυμεί να συνεργαστεί και πάλι μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να πει το "ναι"!

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και μένει να δούμε ποιά θα είναι η τελική απόφαση του Μιχάλη Κουρή!

Keywords
Τυχαία Θέματα