Β' ΕΘΝΙΚΗ | Θέλει Χρύση, Εκινέ η Χαλκίδα!

Η απώλεια του Βαγγέλη Γκέρου, ο οποίος προτίμησε τελικά να παραμείνει στον Κόροιβο Αμαλιάδας, άλλαξε άρδην το σκηνικό στις τάξεις της Χαλκίδας, που ψάχνει για έναν πρωτοκλασάτο ψηλό, αλλά και έναν φόργουρντ, με τους Εκινέ και Χρύση να βρίσκονται στο προσκήνιο!

Οι λύσεις στην αγορά είναι περιορισμένες και ο παίκτης που δείχνει να κερδίζει έδαφος είναι ο Βασίλης Εκινέ. O 29χρονος φόργουορντ-σέντερ είχε πέρυσι θετική παρουσία στην Α2 με την φανέλα της Δόξας Λευκάδας και ο Γιώργος Βελισσαράκος σκέφτεται σοβαρά να του δώσει μια θέση στο ρόστερ του και ηδη έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις.

Οσον

αφορά τις θέσεις των φόργουορντ εξετάζεται και ο Αντώνης Χρύσης! Η αποχώρηση του Διαγόρα Ρόδου έχει αφήσει στον... αέρα τον προικισμένο παίκτη, που ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 22χρονος φόργουορντ αρέσει στο τεχνικό τιμ και δεν αποκλείεται να γίνει κρούση για την απόκτησή του.Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Γ.Σ. Χαλκίδας συνεχίζει την καριέρα του και ο Σταύρος Παρδακάς, ο οποίος αποχώρησε με τη σειρά του από τον Διαγόρα...

Πηγή: 12soccer.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα