NBA | Ο φόβος του Ρόουζ...

Νιώθει ότι μπορεί να πηδήξει ψηλά, να σουτάρει και να τρέξει, ωστόσο φοβάται πως αν κάνει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα θα αποκομίσει ένα νέο τραυματισμό. Ο λόγος για τον Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος στη media day των Μπουλς μίλησε στους δημοσιογράφους για την πορεία της αποθεραπείας του και τις φοβίες που πρέπει να ξεπεράσει.

“Απλώς προσπαθώ να κάνω τα πάντα με τον σωστό τρόπο. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι μπορώ να πηδήξω, να παίξω και να κάνω όλα αυτά που ξέρω, αλλά αν κάνω κάτι τέτοιο ίσως τραυματιστώ,

οπότε προσπαθώ να μείνω μακριά από αυτά. Φοβάμαι ακόμα. Όταν αποβάλω τον φόβο τότε θα ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος. Ελπίζω να μην περάσει όλη η χρονιά μέχρι να συμβεί αυτό”, ήταν τα λόγια του 23χρονου σούπερ σταρ, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό του γόνατο στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου γύρου των πλέι οφ κόντρα στους Σίξερς.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση και έπειτα έπρεπε να μείνει εκτός παρκέ για 8-12 μήνες. Αυτή τη στιγμή, σχεδόν πέντε μήνες μετά τον τραυματισμό του, οι άνθρωποι των ταύρων είναι ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι καθώς η αποθεραπεία του Ρόουζ προχωράει πολύ καλά και γρήγορα, ενώ αναμένεται να δοκιμάσει για πρώτη φορά το πόδι του σε περίπου δύο εβδομάδες.

“Ο Ντέρικ είχε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι. Στα 30 χρόνια που βρίσκομαι στο μπάσκετ δε νομίζω να έχω δει άλλο αθλητή να κάνει τόσο επιθετική αποθεραπεία όσο αυτός”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής των Μπουλς, Γκαρ Φόρμαν για τον All Star πλέι μέικερ.

Από τη μεριά του, ο Ρόουζ τόνισε πως πρέπει να βρω κάτι για να σπρώξω τον εαυτό μου. Σκέφτομαι λοιπόν ότι υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να διαψεύσω. Δεν ξέρω πώς θα παίζω όταν επιστρέψω και τι θα αλλάξει στο παιχνίδι μου. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι θα είναι εντυπωσιακό για όλους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα