Β' ΕΘΝΙΚΗ | Συμεωνίδης: "Αποδείξαμε πόσο μάγκες είμαστε"

Ο Χολαργός δεν τα κατάφερε απέναντι στο πρωτοπόρο Ψυχικό και ο κόουτς της ομάδας, Σάββας Συμεωνίδης πάρα την ήττα μιλώντας στο superbasket.gr τόνισε το πόσο σπουδαίοι είναι οι παίκτες του.

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης του Ψυχικού με τον Χολαργό, το διαιτητικό δίδυμο των Αναγνώστου και Μαραμή, απέβαλλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων Σάββα Συμεωνίδη με δύο τεχνικές ποινές αναγκάζοντας τον να δει τη συνέχεια του αγώνα από την κερκίδα. Μετά το ματς, ο Ελληνας κόουτς, μίλησε στο superbasket.gr

για τη προσπάθεια του Χολαργού κόντρα στο Ψυχικό αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το μπάσκετ που παίξανε. Αποδείξανε με την αγωνιστικότητα και τη μαγκιά τους πόσο σπουδαίοι είναι σαν άτομα και σαν ομάδα. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία του αγώνα. Η ουσία για τον Χολαργό είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια. Νιώθουμε πικρία και απογοήτευση που χάσαμε το ματς την τελευταία στιγμή, όπως άλλωστε έγινε και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Η ομάδα έχει ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας και ποτέ δεν υπήρξε στο μυαλό μας η σκέψη της ανόδου. Πρέπει να πετύχουμε ακόμα κάποιες νίκες για να σωθούμε και μαθηματικά και για αυτό θα παλέψουμε στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα