Β' ΕΘΝΙΚΗ | Στρατώνι: Ανακοίνωσε τρεις

Το Στρατώνι απέκτησε τρείς παίκτες, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Θωμά Τσαλκιτζή, Μιχάλη Δελίδη και Χρήστο Παναιρλή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Ο Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την απόκτηση των: Τσαλκιτζή Θωμά (21,2-3) που την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στο NCAA στο CENTRAL MICHIGAN UNIVERSITY και παλαιότερα στον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί και σε όλες τις ''μικρές''

εθνικές ομάδες. Δελίδη Μιχάλη (19,2-3) με υποσχετική από τον ΓΣ Κερατέας, που αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια στο Λαύριο. Παναιρλή Χρήστο(19,4-5) από τον ΑΟ Παλαιοχωρίου.

Αντίθετα αποχώρησε με υποσχετική στον Απόλλων Αρναίας ο Θεόφιλος Κοτζαγιάννης, αφού δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω στρατιωτικού. Τελευταία εκκρεμότητα η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Νουκάρη που μπαίνει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την επέμβαση στο πόδι του. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και από τη Κυριακή(8/9) αρχίζουν οι φιλικές αναμετρήσεις με τον ΠΣ Ευκαρπίας και θα συνεχιστούν με την επόμενη εβδομάδα με τους Ικάρους Σερρών και την Ευρώπη Πευκοχωρίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα