ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Το πρόγραμμα φιλικών

Η Αγία Παρασκευή συνεχίζει την προετοιμασία της και ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει στις επόμενες 20 μέρες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ΚΑΠ -που συνεχίζεται με αμείωτους και συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς- εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει πέντε πολύ δυνατά φιλικά μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ημερών.

Το τεχνικό τιμ της ΚΑΠ (Χατζηπανηγύρης, Κουτσός, Καρδαράς, Μπότης) θα έχει μέσα από τα φιλικά την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα

των παικτών, να δει επί του πρακτέου όσα έχουν δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας, αλλά και να μοντάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα ΚΑΠ.

Πριν από την πρώτη επίσημη φετινή αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά (14/9, κλ. Λαγκαδά), η ΚΑΠ θα προλάβει να παίξει ακόμη δύο -και μάλιστα υψηλού βαθμού δυσκολίας- φιλικά προετοιμασίας (σ.σ. το πρώτο ήταν με τον Χολαργό την τελευταία ημέρα του Αυγούστου), αρχής γενομένης με την πανίσχυρη ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου (17:30, Κοντόπευκο) και έπειτα με τον τέταρτο της περσινής Α1 ΑΓΟΡ στις 12 Σεπτεμβρίου (20:00, Κοντόπευκο). Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Πεντέλη, Ένωση Ιλίου και Αμύντα.

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΚΑΠ:

Σάββατο 7/9 ΚΑΠ - ΑΕΚ 17:30 (κλ. Κοντόπευκου)

Πέμπτη 12/9 ΚΑΠ - ΑΓΟΡ 20:00 (κλ. Κοντόπευκου)

Πέμπτη 19/9 Πεντέλη - ΚΑΠ (κλ. Πεντέλης)

Παρασκευή 27/9 ΚΑΠ - Ένωση Ιλίου (κλ. Κοντόπευκου)

Σάββατο 28/9 ΚΑΠ - Αμύντας

* Ανάλογα με την εξέλιξη του Κυπέλλου Ελλάδος για την ΚΑΠ, το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας μας ενδεχομένως να αναπροσαρμοστεί.

** Οποιαδήποτε διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των φιλικών (σ.σ. πιθανόν να προστεθούν ακόμη μερικά φιλικά) θα ανακοινωθεί εκ νέου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ".

Keywords
Τυχαία Θέματα