Β' ΕΘΝΙΚΗ | Ο Δήμαρχος τo πρώτo εισιτήριo της Γιορτής του Περιστερίου

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης αγόρασε το πρώτο εισιτήριο για τη γιορτή που διοργανώνει το Περιστέρι, στηρίζοντας την ομάδα με τον τρόπο του.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την στήριξή του στη γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλλογος Περιστερίου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο κ. Παχατουρίδης παραβρέθηκε στην προπόνηση της Αντρικής ομάδας

και δήλωσε την στήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται στον ιστορικό σύλλογο της πόλης.

Ο Δήμαρχος σε μια συμβολική κίνηση, αγόρασε εισιτήρια για την γιορτή που διοργανώνει ο ΓΣΠ, βοηθώντας με αυτή την κίνηση στην οικονομική βοήθεια της ομάδας αλλά και του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η γιορτή θα εξελιχθεί στις πρώτες ημέρες του 2014, (Πέμπτη 2, Παρασκευή 3, Σαββάτο 4 και Κυριακή 5 Ιανουαρίου), στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, που διαθέτει 4000 θέσεις στάθμευσης και βρίσκεται στην νέα στάση του μετρό Ανθούπολης.

Χιλιάδες παιδιά από 3 εώς 83 ετών έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα και δημιουργικά πολλές ώρες καθημερινά για 4 ημέρες, με ένα πολύ οικονομικό εισιτήριο 2 ευρώ ( 0.5€ από κάθε εισιτήριο θα διατεθεί για την ενίσχυση του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού").

Οι πόρτες θα ανοίγουν στις 10:00π.μ. και θα εξελίσσονται μέχρι αργά το βράδυ δραστηριότητες, οι οποίες θα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων.

Οι ήδη προγραμματισμένες δραστηριότητες που θα εξελίσσονται και τις 4 ημέρες στον χώρο του εκθεσιακού κέντρου (πιθανώς θα προστεθούν και κάποιες ακόμη), είναι χωρισμένες στις παρακάτω ενότητες:

ΧΩΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Στο χώρο της μουσικής θα πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες μουσικές εκδηλώσεις με πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα και κορυφαίο γεγονός την συναυλία από τα "ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ".

ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Ο χώρος θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ όπου με τη βοήθεια του ΠΣΑΚ και την παρουσία αθλητών των Εθνικών Ομάδων (Παπαμακάριος, Μάντζαρης, Τσαρτσαρής κ.α.) θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο τουρνουά 3 ΟΝ 3.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Ο χώρος παιχνιδιού θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο παιδότοπο με κλόουν, δραστηριότητες, φουσκωτά και άλλα παιχνίδια.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ: Στο χώρο αυτό θα προβάλλονται τις ημέρες της γιορτής οι ωραιότερες μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα