ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Το "δώρο" του Χάτσερ!

Παρά το χαμηλό μπάτζετ και τη γενικότερη αμφισβήτηση που είχε εισπράξει πριν ξεκινήσει η σεζόν, ο Ηλυσιακός πατάει γερά στα πόδια του και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την παραμονή, παίζοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ. Εξάλλου, η επιβλητική επικράτηση επί του Κολοσσού... μιλάει από μόνη της.

Πού "κολλάει" όμως ο Ουίλιαμ Χάτσερ; Ο πρώην πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν αρχικά ο "εκλεκτός" του Δημήτρη Λιόγα για τη θέση του "κουμανταδόρου", όμως δεν επέστρεψε

ποτέ στην Ελλάδα και στα τέλη Σεπτέμβρη αποκτήθηκε ο Κέβιν Άντερσον.

Ο Αμερικανός παίκτης είχε από το κολέγιο του Ρίτσμοντ τη φήμη του "πολυβόλου", κάτι που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία και στα... μέρη μας. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο του Τέρελ Στόγκλιν, όμως από την άλλη δεν παίρνει πάνω του τις... μισές επιθέσεις για να σκοράρει.

Είναι παίκτης με ηγετικά προσόντα και σίγουρα η συνύπαρξή του με τον Παναγιώτη Καυκή τον "απελευθερώνει". Χαρακτηριστικό είναι πως στο παιχνίδι με τον Κολοσσό σημείωσε 29 πόντους με 3/3 βολές, 4/5 δίποντα και 6/12 τρίποντα, κερδίζοντας το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής της Α1, ενώ ο Καυκής τέλειωσε τον αγώνα με 9 ασίστ!

Ο Ηλυσιακός είναι φέτος μια ομάδα με διακριτούς ρόλους, φέροντας τη "σφραγίδα" του Λιόγα. Ο Άντερσον είναι το "κανόνι" της, οι Στέφενς, Μποντζ "σκεπάζουν" εξαιρετικά το καλάθι και μόνο ο Μαρλαντ Σμιθ δείχνει ανεπαρκής γι' αυτό που ζητάει ο προπονητής του.

Ο εξαιρετικός φέτος Καυκής οργανώνει και "εκτελεί" παράλληλα όποτε χρειάζεται, οι Νίκος Χατζής, Περικλής Δορκοφίκης και Στέλιος Ιωάννου δίνουν λύσεις στην επίθεση, ενώ ο Τάσος Αντωνάκης κάνει τα... πάντα ήρεμα και αθόρηβα, συνεχίζοντας την καλή συνεργασία που είχε με τον έμπειρο τεχνικό στο Παγκράτι.

Ο Τζουγκαράκης, ο Βαβάτσικος, ο Φακοπουλίδης και Ζούμπος συμπληρώνουν το ρόστερ και όλη η ομάδα αφήνει θετικές εντυπώσεις. Εξάλλου, με το υλικό και το μπάτζετ που υπάρχει φέτος η επίτευξη της παραμονής θα είναι υπέρβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα