Β' ΕΘΝΙΚΗ | Με Χατζηβρέττα και Λάζαρο το γεύμα του Αίαντα

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν είχαν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Αίαντα Ευόσμου, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της φανέλας και των χορηγών της ομάδας, στην οποία παρευρέθησαν και οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χαζτηβρέττας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αίαντα Ευόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση, με τους παίκτες , το προπονητικό επιτελείο αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο δηλαδή οι Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Σταύρος Καλαϊτζίδης, Λεωνίδας Χαριτάκης, Νίκος Χατζηβρέττας, Παναγιώτης Αγγος

και Μίλτος Παπαδόπουλος, συν τον σύμβουλο του Δήμου Ευόσμου Αστέριο Γκούμα, να είναι παρόντες. Στην παρέα ήταν και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.


Παρόντες στο γεύμα που πραγματοποιήθηκε στην ψαροταβέρνα "Διόνυσος" στα Διαβατά ήταν επίσης και εκπρόσωποι όλων των χορηγών της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του οικοδεσπότη της βραδιάς. Αυτοί είναι το cafe Il Posto, το Auto control 8, τα ζαχαροπλαστεία “Παπασωτηρίου”, το εστιατόριο "Της κότας το κάγκελο" και ο όμιλος Γιακούμογλου, χορηγοί που βοηθούν τον Αίαντα την ερχόμενη σεζόν.

Πηγή: www.basketplus.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα