Β' ΕΘΝΙΚΗ | "Καλή επιτυχία Δημήτρη και ευχαριστούμε"

Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες προς τον πρώην προπονητή της Ανδρικής ομάδας, τον Δημήτρη Μισσιακό που δεν θα είναι στο τιμόνι την επόμενη σεζόν.

"Σήμερα, την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία των Τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, η επιτροπή μπάσκετ θεωρεί ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας σε έναν προπονητή, τον Δημήτρη Μισσιακό με τον οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας το καλοκαίρι.

Ο

Δημήτρης Μισσιακός είναι μέρος της Ιστορίας του Συλλόγου, αφού με τις γνώσεις, την διάθεση και την προσφορά του τα 6 χρόνια που συνεργάστηκε με τον Σύλλογο στα τμήματα υποδομών αλλά και στο τιμόνι της Ανδρικής Ομάδας συνέβαλε όσο λίγοι να μάθουν οι νέοι αθλητές μπάσκετ και να ξαναγνωρίσουμε στιγμές χαράς, σαν αυτές που αρμόζουν στον Ιωνικό.

Σήμερα που ο κύκλος της συνεργασίας μας έχει ολοκληρωθεί, ευχόμαστε ολόψυχα στον φίλο Δημήτρη κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Είμαστε βέβαιοι ότι διαθέτει τις τεχνικές δυνατότητες, το ήθος και την προσωπικότητα να το πετύχει".

Keywords
Τυχαία Θέματα