Β' ΕΘΝΙΚΗ | Εθνικός: Στα «μπλε» ο Τζιάλλας

Ο Εθνικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς πραγματοποίησε ακόμα ένα «χτύπημα» - πιθανώς το τελευταίο του για φέτος – ντύνοντας στα «μπλε» τον Κώστα Τζιάλλα.



Ο 29χρονος σέντερ είχε βρεθεί κοντά στο Περιστέρι, αλλά οι Πειραιώτες ήταν εν τέλει εκείνοι που απέσπασαν την υπογραφή του προσθέτοντας ακόμα ένα «όπλο» στην φαρέτρα τους ενόψει των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα του Ομίλου του Νότους της Β’ Εθνικής τη νέα

σεζόν.

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

«Μία ακόμα πολύ σπουδαία προσθήκη (ίσως την τελευταία) πραγματοποίησε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, που απέκτησε τον 28χρονο φόργουορντ Κώστα Τζιάλλα. Ο έμπειρος παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας για ένα χρόνο και θα αποτελέσει ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα του Κώστα Σορώτου εν όψει του νέου πρωταθλήματος στη Β' Εθνική.

Ο Κώστας Τζιάλλας με ύψος 2,07μ. ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δόξα Άρτας ενώ έχει αγωνιστεί στον Σπόρτιγκ, το Παλαιό Φάληρο και τον Ίκαρο Καλλιθέας στην πρώτη εν τάξη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το 2012 μεταγράφηκε στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς όπου ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας των Βορείων Προαστίων στην Α1. Να τονίσουμε πως το 2008 ο έμπειρος φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης όπου είχε προπονητή τον τεχνικό της ομάδας μας Κώστα Σορώτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα