Β ΕΣΚΑΝΑ | "Υποβιβασμός και δίχως σάλιο"

Είναι γνωστό ότι το superbasket.gr έχει πάντα το βλέμμα του στις μικρές κατηγορίες. Έτσι δε θα μπορούσε παρά να αφιερώσει χρόνο στα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους τρεις μήνες στην ιστορική ομάδα μπάσκετ του Παλαιού Φαλήρου.

Με αφορμή, λοιπόν, την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Beach Boys και τη διοίκηση του συλλόγου, επικοινωνήσαμε με τον κ.Αριστοτέλη Αλεξόπουλο, μέλος της ηγετικής ομάδας των φιλάθλων του Α.Ο.Π.Φ και του απευθύναμε δέκα ερωτήσεις.

Τα όσα μας είπε είχαν πολύ ενδιαφέρον.

-Κύριε Αλεξόπουλε, τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μία κατάσταση στο Παλαιό Φάληρο που όμοια της δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στο παρελθόν. Τι ακριβώς συμβαίνει;
"Αυτό που συμβαίνει οφείλεται στις ενέργειες της πολύ… «πετυχημένης» περσινής διοίκησης των τμημάτων μπάσκετ. Ας σοβαρευτούμε λίγο… Όταν ακατάλληλοι άνθρωποι που δε γνωρίζουν το αντίκειμενο εργασίας - κάτι που δε συμβαίνει βέβαια μόνο στον αθλητισμό– αναλαμβάνουν δράση με μοναδικό κίνητρο ουσιαστικά να παίζουν συγκεκριμένοι παίκτες στις ομάδες, τι άλλο θέλετε να σχολιάσω; Τα περισσότερα λόγια είναι περιττά".
-Θέλετε, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή; Ποιοι είναι οι περίφημοι “Beach Boys”;
"Μία ομάδα ανθρώπων, που από το 2000, ακολουθούσε, με δικά της έξοδα, την ανδρική ομάδα μπάσκετ σε όλα τα παιχνίδια με κορύφωση την τριετία 2005-2008 όταν και ανέλαβαν τη διοίκηση της ομάδας. Στην πρώτη διετία ανεβάσαμε την ομάδα 1η από τη Β’ Εθνική στην Α2 και την επόμενη χρονιά η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία.
Τα τελευταία χρόνια είναι, αλήθεια, ότι δε συμμετείχαμε στα διοικητικά της ομάδας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, λόγω του ότι μεγαλώσαμε πλέον και όλοι είμαστε +33 ετών. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ανεχθούμε άλλο τον τωρινό “διοικητικό βανδαλισμό της ομάδας".
-Ποια ήταν η δική σας πρόταση για την ομάδα;
"Στις 27 Μαΐου, δύο μέλη μας συναντήθηκαν με τον “φρέσκο” πρόεδρο του ΑΟΠΦ, κ. Σεραφείμ Πολυχρόνη, και κατέθεσαν επίσημη πρόταση να αναλάβουν την ανδρική ομάδα μαζί με τις ακαδημίες μπάσκετ με προϋπολογισμό 15.000 ευρώ έτσι ώστε η ομάδα να μην κινδυνεύσει. Ο πρόεδρος, κ. Πολυχρόνης, απάντησε ότι μπορεί να δώσει μέχρι και 20.000 ευρώ διότι θεώρησε ότι το ποσό αυτό ήταν μέσα στις δυνατότητες του συλλόγου.
Έκτοτε, ουδέποτε απάντησε σε τηλεφωνήματα που του έγιναν για να πάρουμε μία τελική απάντηση περί ανάληψης της ομάδας. Κάτι που έχουμε κάνει γνωστό και από προηγούμενη ανακοίνωσή μας".

-Όπως κάνατε γνωστό μέσα από ανακοίνωση σας δώσατε το παρόν και στο Δ.Σ. του συλλόγου. Τι ακριβώς ειπώθηκε εκεί;
"Οποία παραμορφωτική εικόνα… Στο Δ.Σ. του Συλλόγου εμφανίστηκαν 5 από τα μέλη μας και μετά από δική μας πίεση το θέμα του μπάσκετ ανέβηκε πρώτο στην ατζέντα. Ειπώθηκαν πολλά πράγματα, τα περισσότερα υπό αμφισβήτηση από τους κ.κ. Σμυρνιώτη, Ρήγα και Πολυχρόνη και κάποια ψευδή, ειδικά, από τον κ. Σμυρνιώτη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος άλλα έλεγε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, όπου ήμουν προσωπικά παρών και άλλα στο Δ.Σ.
Αυτό που εισπράξαμε ήταν ότι
Keywords
Τυχαία Θέματα