ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καπινιάρης: "Οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες"

Οι Ικαροι Σερρών κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην φετινή Α2 κόντρα στον ΟΦΗ με κορυφαίο τον ταλαντούχο γκαρντ Διονύση Καπινιάρη, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η άνοδος.

Ο νεαρός πλέι μέικερ, ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ικάρων στη νίκη επί του ΟΦΗ (19π.) και δήλωσε στο superbasket.gr:

"Μετά από τις δύο ήττες ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Χρειαζόμασταν αυτή

τη νίκη και έπρεπε με κάθε τρόπο να κερδίσουμε για να μην χάσουμε πολύτιμο έδαφος όσον αφορά τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή, που δεν είναι άλλος από την άνοδο".

-Τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ήρθε τελικά η πολυπόθητη νίκη;

"Σε σχέση με τα δύο άλλα παιχνίδια, μπήκαμε πιο δυνατά στο γήπεδο και προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, κάτι που δυστυχώς δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια".

-Στη νέα σου ομάδα προσαρμόστηκες τόσο εύκολα όσο φαίνεται στο παρκέ;

"Υπάρχουν στην ομάδα πολλοί έμπειροι παίκτες αμέσως με πλησιάσαν και με βοήθησαν πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα. Με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα".

-Μέχρι στιγμής φαίνεται πως ο προπονητής σου σε εμπιστεύεται αρκετά και αποτελείς βασικό στέλεχος της ομάδας. Αυτό σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες;

"Ναι, σίγουρα οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες πλέον, γιατί βρίσκομαι σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει στόχους και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας αλλά και τους προπονητές μου που με εμπιστεύτηκαν και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους".

-Με τα ως τώρα δεδομένα, ποιες ομάδες πιστεύεις οτι είναι τα φετινά φαβορί;

"Στην φετινή Α2 υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Πιστεύω πως η Κηφισιά έχει τον πρώτο λόγο και από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές ομάδες όπως εμείς, τα Τρίκαλα, το Λαύριο και ο Φιλαθλητικός που θα παλέψουν για την άνοδο".

-Για την τέταρτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσετε τον Αρκαδικό. Ποια είναι τα πλάνα σας για το παιχνίδι;

"Ο Αρκαδικός είναι μια αξιόλογη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Θέλει αρκετή προσοχή! Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα