Β ΕΣΚΑ | Παύλος: "Στον Διαγόρα επικρατεί οικογενειακό κλίμα"

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α' ΕΣΚΑ και ο προπονητής του, Γιάννης Παύλος, μιλώντας στο superbasket.gr εξήρε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της πρωταθλήτριας ομάδας του 2ου Ομίλου της Β' κατηγορίας της Ενωσης.

Ήταν στους στόχους που είχε θέσει η ομάδα στο ξεκίνημα η άνοδος στην Α΄ ΕΣΚΑ;

"Όχι, καθώς ήμασταν νεοφώτιστοι

στην κατηγορία. Πήραμε πολύ καλούς παίκτες, απλά θέλαμε να δούμε πώς θα μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα. Πολύ γρήγορα βέβαια φάνηκε πως θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Σας δημιούργησε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν ο τίτλος του φαβορί;

"Βεβαίως και μας δημιούργησε από τη στιγμή που τελειώσαμε τον πρώτο γύρο αήττητοι. Όλο αυτό έφερε μια χαλαρότητα η οποία μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Επίσης έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο καθώς δεν μπορούμε να προπονούμαστε σε αυτό. Σκοπός μας είναι με τη νέα χρονιά να πάμε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αιγάλεω".

Σε ποιους παράγοντες οφείλεται η πολύ σταθερή πορεία που είχατε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν;

"Είχαμε πολύ ποιοτικό ρόστερ. Δουλέψαμε παραπάνω από όσο κατά γενική ομολογία απαιτούσε η κατηγορία ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε το οικογενειακό κλίμα μεταξύ των παικτών, αλλά και το γεγονός πως ο πρόεδρος της ομάδας κ.Καλίλας ήταν συνεπής και κοντά στην ομάδα.

Τι ρόλο θα παίξει ο Διαγόρας στην Α΄ ΕΣΚΑ και πως σκοπεύετε να κινηθείτε από εδώ και πέρα;

"Είναι νωρίς ακόμα. Ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για την ανανέωση του συμβολαίου. Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία μας καθώς είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι από την συνύπαρξή μας στην ομάδα".

Πού αφιερώνετε την άνοδο;

"Θα ήθελα να την αφιερώσω σε όλους τους συντελεστές της ομάδας που προσπάθησαν για να έρθει αυτή η επιτυχία. Στον συνεργάτη μου, τον πρόεδρο αλλά και τους οπαδούς της ομάδας που ήταν στο πλευρό μας κάθε Πέμπτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα