ΤΣΣΚΑ Μ. | Επιστροφή για Παπαλουκά

Στα γνώριμα λημέρια της Μόσχας επιστρέφει ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος συμφώνησε να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ και εφόσον πείσει τον Έτορε Μεσίνα, τότε θα αποκτηθεί.

Ο 35χρονος γκαρντ θα πάρει μέρος στις προπονήσεις της "ομάδας του στρατού", προκειμένου να διαπιστώσουν οι Ρώσοι σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Σε περίπτωση που ο Μεσίνα ανάψει το πράσινο φως, τότε ο "Τεό" θα

υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο, τον οποίο... υπηρέτησε από το 2002 μέχρι το 2008. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της "ρωσικής αρκούδας", ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού θα βρίσκεται από αύριο (26/12) στη Μόσχα.

"Πιστεύουμε πως ακόμα και με τις εννιά νίκες που κάναμε σε δέκα ματς στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, η ομάδα μας έχει περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ πως ο Παπαλουκάς έχει τις ηγετικές ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και με μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο παρκέ. Συμφωνήσαμε να δουλέψουμε μαζί για μερικές μέρες για να δούμε αν μιλάμε “την ίδια γλώσσα” και να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Εάν όλα πάνε καλά -που το ελπίζω- θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βρούμε μία θέση στον Τεό", δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ετόρε Μεσίνα.

Ο Παπαλουκάς έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα (2006,2008) με την ΤΣΣΚΑ. Ήταν MVP στο Final 4 του 2006, ενώ το 2007 αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς στην Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα