ΤΣΣΚΑ Μ. | Ρενέσες: "Ποιοτικός ο Τεόντοσιτς" (video)

Το εγκώμιο της ΤΣΣΚΑ αλλά και του γνώριμού μας Μίλος Τεόντοσιτς έπλεξε ο Άιτο Ρενέσες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωλίγκα.

ΟΙσπανός τεχνικός και για λογαριασμό της Ευρωλίγκα κάνει την ανάλυση των τεσσάρων "μονομάχων" της Πόλης και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην "ομάδα του στρατού". "Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η ομάδα που παίζει το πιο σπουδαίο μπάσκετ σε όλη την χρονιά. Θα δούμε αν η υπεροχή της αυτή είναι αρκετή ώστε να επαληθεύσει

την ταμπέλα του φαβορί, που όλοι τις κρεμούν και να μην την αφήσει να εξελιχθεί σε ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Πολλοί φίλοι του μπάσκετ, που δεν έχω άμεση εμπειρία με το να προπονεί κανείς μία ομάδα, λένε πως το να έχεις μία ομάδα γεμάτη τόσο καλοί παίκτες, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν είναι τόσο δύσκολο, επειδή δε χρειάζεται να την προπονείς πολύ, πως παίζει μόνη της. Σίγουρα, διαφωνώ με οποιονδήποτε σκέφτεται έτσι και πιστεύω πως ο κόουτς Γιόνας Καζλάουσκας κάνει εξαιρετική δουλειά", σημείωσε αρχικά ο Ρενέσες που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς:

"Ας αρχίσουμε την ανάλυση από τον Μίλος Τεόντοσιτς. Τον θεωρούσα πάντα ως σκόρερ, αλλά πέραν αυτού δεν μπορούμε να αρνηθούμε την ποιότητά του και την καλή κατεύθυνση που έχει στο παιχνίδι".

Ο Άιτο Ρενέσες μάλιστα επέλεξε μάλιστα μία φάση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ για να πείσει για τα γραφόμενά του:

Keywords
Τυχαία Θέματα