ΤΣΣΚΑ Μ. | Νίκη διαφορά και προβάδισμα για τη 2η θέση

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε 79-65 τη Μπαρτσελόνα, κάλυψε το -9 του πρώτου αγώνα και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο. Κορυφαίος για τους Μοσχοβίτες ο Γουίμς με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Η ρωσική ομάδα αντιμετωπίζει την Παρτιζάν την τελευταία αγωνιστική και σε περίπτωση νίκης κατακτά την δεύτερη θέση και δεν θα ανταμώσει με τον Ολυμπιακό στο TOP-16 στέλνοντας Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

στον όμιλο των Πειραιωτών. Από την άλλη οι Καταλανοί για να τερματίσουν δεύτεροι θα πρέπει να επικρατήσουν της Μπουντιβέλνικ εντός έδρας και ταυτόχρονα οι Ρώσοι να ηττηθούν στο Βελιγράδι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς, στο πρώτο δεκάλεπτο οι επιθέσεις ήταν αυτές που είχαν τον πρώτο λόγο. Γουίμς και Χάινς απο τη μεριά της ΤΣΣΚΑ και Σάδα, Τόμιτς από την άλλη, ήταν οι λόγοι που διαμορφώθηκε αυτό το 20-21 υπέρ των Καταλανών. Στη δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Μεσίνα με εκπληκτική άμυνα κατάφεραν να στείλουν τη διαφορά στο +11 (42-31) στο τέλος του ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο, ο άποντος έως εκείνη τη στιγμή Ναβάρο πήρε μπροστά. Μαζί του και ο Όλεσον και οι φιλοξενούμενοι, με τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου λόγω ίωσης, ανέτρεψαν την κατάσταση και πέρασαν και μπροστά για να τελειώσει το δεκάλεπτο με 53-52 υπέρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην τελευταία περίοδο συνέβη ό,τι και στη δεύτερη. Η ΤΣΣΚΑ με σούπερ άμυνα εξασφάλισε τη νίκη, τη διαφορά και πλέον είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο.



Τα δεκάλεπτα: 20-21, 42-31, 53-52, 79-65

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 5 (1), Μίτσοφ 6, Φριντζόν 8, Τζάκσον 6, Πάργκο, Κρστιτς 12, Γουίμς 18 (2), Βορόντσεβιτς 10 (2), Κάουν 6, Χάινς 8.
Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Πούλεν 5 (1), Ντόρσεϊ 4, Σάδα 8, Χουέρτας 2, Αμπρίνες, Ναβάρο 12 (3), Τοντόροβιτς, Χεζόνια 5 (1), Όλεσον 14, Λάμπε, Νάχμπαρ 5, Τόμιτς 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα