ΤΣΣΚΑ Μ. | "Μην το ξεχνάμε, ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής"

Πάρα πολύ δύσκολος εκτιμά πως θα είναι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο ημιτελικός αγώνας του Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος δεν σκέφτεται καν το φετινό 2/2 που μετράει η ομάδα του στρατού με αντίπαλο το "τριφύλλι".

"Πράγματι, κερδίσαμε δύο φορές τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τώρα στο Final 4 συμμετέχουν οι πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης και κάθε παιχνίδι θα είναι σαν τελικός.

Ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και επικίνδυνος αντίπαλος, ενώ μην ξεχνάμε πως είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο το έργο μας", υποστήριξε σε δηλώσεις του στο ρωσικό Τύπο ο 30χρονος φόργουορντ.

Όσο για το πού θα κριθεί ο ημιτελικός στις 11 Μαΐου, ο Ρώσος σούπερ σταρ τόνισε: "Οι λεπτομέρειες σε έναν τέτοιο αγώνα είναι πολύ σημαντικές. Σημασία έχει πώς θα ξεκινήσουμε το ματς, πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, τι υποστήριξη θα έχει από τον κόσμο γιατί είμαι σίγουρος πως πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι εκεί, πώς θα διαχειριστούμε τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του αγώνα και σε τι κατάσταση θα είμαστε για τον αγώνα αυτό. Πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα. Το παραμικρό μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είναι κλειδί για την έκβαση του ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα