ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σμιθ: "Να φοβηθούμε; Είμαστε ο Παναθηναϊκός!"

Τίποτα δεν έχει να φοβηθεί ο Παναθηναϊκός απ' την ΤΣΣΚΑ στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, όπως ξεκαθάρισε ο Στίβεν Σμιθ και τόνισε ότι το μόνο που θα πρέπει να κάνουν οι "πράσινοι" είναι να προετοιμαστούν κατάλληλα, ενώ δήλωσε περήφανος για την ομάδα του...

Ο Στίβεν Σμιθ, μιλώντας στην "Πράσινη", αναφέρθηκε...

-στην πρόκριση στο φάιναλ φορ:

"Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Ηξερα τι είναι ο Παναθηναϊκός! Είναι συγκλονιστικό να βρισκόμαστε μόλις δύο παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Είναι πολύ μακριά όμως. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να απολαύσουμε το συναίσθημα ότι είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι η πρώτη φορά που εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας".

-στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στις 11/5: "Πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και θα δουλέψουμε γι' αυτό. Ετσι νιώθω. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για τον αντίπαλο μας, την ΤΣΣΚΑ, στον ημιτελικό. Αυτό πιστεύω. Ποιός να φοβηθεί; Είναι ο Παναθηναϊκός! Γιατί να φοβηθώ; Είμαι στον Παναθηναϊκό και είναι απλά μπάσκετ. Πρέπει απλά να προετοιμαστούμε και να παίξουμε καλά".

-στη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Ηξερα τη φήμη του, αν και δεν είχα αγωνιστεί ποτέ για αυτόν. Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι έχοντάς τον προπονητή. Είναι πανέξυπνος. Είμαι ευγνώμων που με φώναξαν στην ομάδα φέτος και περήφανος που είμαι μέλος της. Είναι όλοι απίστευτοι επαγγελματίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα