ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Τζήμας: "Το Σάββατο θα δούμε ποιοι θα παίξουν…"

Με εμπόδια συνεχίζεται η προετοιμασία των Τρικάλων για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στον Φιλαθλητικό, με τον Γιάννη Τζήμα να τονίζει ότι το Σάββατο θα διευκρινιστεί ποιοι παίκτες του θα είναι σε θέση να δώσουν το αγωνιστικό παρών.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "FM 100". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Δυστυχώς τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Κατσαρές δεν έχει προπονηθεί και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι, ο Κακλαμάνος έχει επίσης πρόβλημα, ο Λεπενιώτης έχει μήνες να παίξει σε αγώνα ενώ και ο Φούντας έχασε την

χθεσινή προπόνηση γιατί είχε δουλειά στην τράπεζα όπου εργάζεται. Υπό αυτές τις συνθήκες το Σάββατο θα δούμε ποιοι θα μπορέσουν να παίξουν".

Για τον Φιλαθλητικό ανέφερε: "Είναι μία ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει λυμένα όλα τα προβλήματα της διοικητικά και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι είναι μία από τις δύο ομάδες που θα ανέβουν στην Α1".

Τέλος έκανε μία αναφορά και στο παιχνίδι του Λαυρίου: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παίξαμε πολύ καλή άμυνα αλλά στην επίθεση δεν είχαμε καθόλου καλές επιδόσεις. Κρίθηκε στην παράταση και στις λεπτομέρειες το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα