ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ | Φλέμινγκ: "Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Η Μπάμπεργκ δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη στο Τοπ-16, κάτι για το οποίο θα προσπαθήσει το βράδυ της Παρασκευής (01/02) κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Κρις Φλέμινγκ δήλωσε ανυπόμονος για αυτό το παιχνίδι.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

Παναθηναϊκός έχεις φυσικά εξαιρετική ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να εστιάζουμε σε αυτούς. Νομίζω πως πρέπει να αποδείξουμε κάτι στους

εαυτούς μας, ειδικά μετά τις δύο τελευταίες ήττες. Το γνωρίζω πως μπορούμε να συναγωνιστούμε κάθε αντίπαλο. Το καθοριστικό σημείο για εμάς είναι να διατηρήσουμε την πειθαρχία μας στη διάρκεια κρίσιμων στιγμών του παιχνιδιού. Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς της Παρασκευής και θα είμαστε συγκεντρωμένοι".

Από την πλευρά του ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, πρόσθεσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα –και ειδικά στην έδρα του- πολύ καλή ομάδα. Οπότε αν θέλουμε να τους νικήσουμε νομίζω πως θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Το να έχουμε επιτυχία απέναντί τους απέναντί τους πολλή συγκέντρωση, πολύ καλή λειτουργία στην επίθεση και τον ελάχιστον αριθμό σφαλμάτων στην άμυνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα