ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Τσέκος: "Θα ξαναπαίξει μπάσκετ ο Τζέρεμι"

Ο τιμ μάνατζερ των Τρικάλων, Χρήστος Τσέκος τόνισε πως ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ θα είναι σε θέση να ξαναπαίξει μπάσκετ σε 4 μήνες.

Οι δηλώσεις του Τσέκου στον Sentra 103,3:

"Εχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχε. Το καλό είναι ότι το παιδί δεν πονούσε καθόλου όταν βγήκε από το χειρουργείο. Ηταν σε καλή κατάσταση και ψυχολογικά όταν έμαθε από τον γιατρό ότι μετά από 4 μήνες θα μπορέσει να παίξει και πάλι", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τζέρεμι

βγήκε από 4 ώρες χειρουργείο. Είναι σε καλή κατάσταση. Ο γιατρός έβγαλε ακτινογραφίες μετά την επέμβαση και μας τις έδειξε σε σχέση και με τις ακτινογραφίες που είχε βγάλει πριν, με το κάταγμα κνήμης και περόνης που είχε πάθει. Έχουν διορθωθεί και τα δύο προβλήματα με κάποιες ειδικές πλάκες που του έβαλε στο πόδι. Θα χρειαστεί μια περίοδο ανάρρωσης 3-4 μήνες και μετά το παιδί θα μπορέσει να παίξει πάλι μπάσκετ.

Τον είχα αφήσει το προηγούμενο βράδυ στο ξενοδοχείο. Κατεβήκαμε την Κυριακή το απόγευμα στην Αθήνα, για να κάνει ειδική θεραπεία στο δικέφαλό του. Είχε έρθει μια φορά και έπρεπε να ξανάρθει. Το πρωί της Δευτέρας θα έκανε αυτή τη θεραπεία, αλλά δεν πρόλαβε, δυστυχώς. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες που είχαμε στην ομάδα. Δεν θα παίξει ως το τέλος της σεζόν, αλλά θα ξαναπαίξει. Δεν έχει πρόβλημα κανένα μας είπε ο γιατρός, θα ξαναμπεί σε διαδικασία μπάσκετ.

Ημουν στο νοσοκομείο για την επέμβαση. Το καλό είναι ότι το παιδί όταν βγήκε από το χειρουργείο δεν πονούσε καθόλου. Ηταν σε καλή κατάσταση και ψυχολογικά όταν έμαθε από τον γιατρό ότι μετά από 4 μήνες θα μπορέσει να παίξει και πάλι. Αρα, όλα καλά, μετά από τέτοιο πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει".

Τέλος, για το αν τα Τρίκαλα θα κινηθούν για αντικαταστάτη του, σχολίασε: "Ναι, ψάχνουμε για παίκτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα