Ομόνοια: Οι αποδοκιμασίες δημιουργούν αρνητικό κλίμα

11:39 28/1/2014 - Πηγή: AEK365

H Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες αντί να τους αποδοκιμάζει. Ταυτόχρονα κάλεσε τους παίκτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μην αντιδρούν στις προκλήσεις, ενώ τοποθετήθηκε και για το θέμα με τον Αλαμπί.
Ακολουθεί ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Δυστυχώς η επικράτηση της ομάδας μας απέναντι στην Αλκή, αλλά και η καλή της παρουσία στον αγώνα, αντί να έχει μόνο θετική επίδραση στην ομάδα μας, έχει αμαυρωθεί από μία σειρά γεγονότων.
Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα

μας είχε καθολική υπεροχή και το αποτέλεσμα κρίθηκε σχετικά νωρίς, μία μικρή μερίδα οπαδών μας επέλεξε να συμπεριφερθεί με απρεπές και προσβλητικό τρόπο προς ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.
Η στήριξη της κερκίδας είναι αυτή που δίνει ενέργεια στην ομάδα και την σπρώχνει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αντίθετα, οι αποδοκιμασίες και το γιουχάισμα δημιουργούν αρνητικό κλίμα και εντάσεις.
Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να παραμένουν ψύχραιμοι, να μην αντιδρούν στις προκλήσεις , ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστα γεγονότα.
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ρασίντ Αλαμπί, κλήθηκε σήμερα από την εφορία ποδοσφαίρου για συζήτηση των γεγονότων.
Ο Αλαμπί απολογήθηκε γραπτώς για την συμπεριφορά του και έδωσε λεπτομέρειες, αλλά και εξηγήσεις, τόσο για το περιστατικό, όσο και για μία σειρά γεγονότων που προηγήθηκαν του αγώνα.
Τα γεγονότα αυτά θα απασχολήσουν την Πειθαρχική Επιτροπή του Σωματείου, η οποία έχει ήδη καλέσει τον ποδοσφαιριστή σε ακρόαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα