ΤΟΥΡΚΙΑ | Ομπράντοβιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Ιτούδης»

Οι δρόμοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη θα είναι ξεχωριστοί την φετινή σεζόν, με τον Σέρβο προπονητή να ξεκαθαρίζει πως οι σχέσεις του με τον «τιμονιέρη» της Μπάνβιτ δεν έχουν αλλάξει.

«Αστειέυτηκα με τον Δημήτρη, διότι πήγε στην περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος (σ.σ Μπάνβιτ). Επαιξε στον τελικό των πλέι οφ και η Φενέρ ήταν πέμπτη. Ο Δημήτρης αξίζει σεβασμό. Έχει την ποιότητα να είναι προπονητής. Η σχέση μας δεν έχει αλλάξει. Του εύχομαι τα καλύτερα κι έχει την υποστήριξή μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο «Ζοτς» στην ιστοσελίδα mozzartsport.com.

Ο

Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως, ρωτήθηκε και για όσα γράφτηκαν για τον... αρραβώνα της Φενερμπαχτσέ με τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Εχουν το δικαίωμα να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά θα ήθελα κάποιος που ασχολήθηκε με το θέμα να πει αν εγώ είπα κάτι.. Δεν είπα κάτι, ούτε το σκέφτηκα. Δεν μπορούσα να το σκεφτώ, διότι ο Τεόντοσιτς είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο. Δεν άκουσα πουθενά να λένε πως ο Μίλος είναι ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, όπως ήταν η υπόθεση με τον Μπιέλιτσα ή άλλων παικτών της Κάχα Λαμποράλ. Υπήρχαν συγκεκριμένοι παίκτες στην αγορά από άλλες ομάδες, η περίπτωση του Τεόντοσιτς δεν ήταν μία από αυτές...»

Keywords
Τυχαία Θέματα